Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, guardonat amb el segell de qualitat agroalimentària ‘Girona Excel·lent’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2021 09:50:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, guardonat amb el segell de qualitat agroalimentària ‘Girona Excel·lent’

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, va assistir ahir a l’acte de lliurament dels guardons que concedeix la Diputació de Girona

La mel que elabora el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes ha rebut el segell de qualitat agroalimentària ‘Girona Excel·lent’, uns guardons que es van lliurar el vespre d’aquest passat dimarts a Santa Coloma de Farners. En aquesta quarta edició la Diputació de Girona ha guardonat 79 productes elaborats per 51 empreses, que han rebut el distintiu que compta amb una validesa de dos anys després d’haver-se seleccionat mitjançant concurs.


Josep Borrell, director-gerent de la Fundació Carl Faust,
amb l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa
L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del regidor de Cultura, Albert Sanz, va assistir al lliurament, i va poder felicitar en persona als representants de la Fundació Carl Faust –que gestiona el Jardí Botànic Marimurtra-, entre ells el seu director-gerent, Josep Borrell. L’acte institucional el va encapçalar el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l’alcalde de Santa Coloma, Joan Martí, i el xef d’El Celler de Can Roca, Joan Roca.


El Jardí Botànic Marimurtrade Blanes ha obtingut el segell de qualitat ‘Girona Excel·lent’ per la mel que elabora, però més concretament en l’especialitat de ‘mel de mil flors’. En aquest mateix apartat de producció de mel hi ha 4 especialitats: de romaní (guardó que ha quedat desert); de muntanya (que ha guanyat la mel ‘Dolça Abella’ de l’empresa Til·ler de Pirineu del Pla de l’Estany); de mil flors (del Jardí Botànic Marimurtra); i com especialitat singular (també l’ha guanyat ‘Dolça Abella’).


Foto de grup de tots i totes les guardonades
Fotografia: Diputació de Girona
Els 79 productes seleccionats podran utilitzar el distintiu ‘Girona Excel·lent durant dos anys, i es beneficiaran d’accions de promoció i difusió, de la participació en fires i esdeveniments especialitzats, així com de serveis a l’empresa per a la promoció comercial en el mercat de proximitat. En l’edició d’aquest 2021 han concorregut un total de 313 productes que aspiraven a guanyar el segell de qualitat en alguna de les 13 categories que hi ha.
Data de realització: 07/07/2021 | Data de la darrera actualització: 07/07/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300