Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els hospitals de Blanes i Calella limiten de nou les visites a pacients no COVID per l’empitjorament de les dades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/14/2021 07:57:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaEls hospitals de Blanes i Calella limiten de nou les visites a pacients no COVID per l’empitjorament de les dades

A partir d’aquest dijous 15 de juliol les visites als pacients ingressats als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha establert de 13 a 14 h

Donada la situació epidemiològica provocada per la COVID-19 i l’empitjorament de les dades, a partir d’aquest dijous 15 de juliol la Corporació de Salut del Maresme i la Selva tornarà a limitar de nou l’horari de visites als pacients no COVID hospitalitzats a Blanes i Calella. L’objectiu és minimitzar el risc de contagi a l’interior de tots dos centres.


A partir de demà, només es permetrà l’entrada d’un únic acompanyant al torn de matí, de 13 a 14 h. També s’ha recordat als usuaris i usuàries que la segona planta de l’Hospital Sant Jaume de Calella continuarà tancada a les visites després que el passat dissabte 3 de juliol s’hi van detectar casos positius entre els pacients no COVID ingressats.

Les persones que accedeixin al centre per visitar un pacient es recomana que sempre siguin les mateixes i que, en la mesura del possible, comptin amb la pauta complerta de vacunació. Els i les acompanyants hauran de dur posada en tot moment la mascareta quirúrgica, tant a dins com a fora de l’habitació, i no se la poden treure sota cap circumstància.

S’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada, utilitzant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts dels hospitals. Cal recordar que en el cas de les consultes externes es manté la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles. Davant d’aquestes mesures, des de la Corporació s’agraeix la comprensió i la col·laboració de la ciutadania per poder reprendre la normalitat tan aviat com sigui possible.Data de realització: 07/14/2021 | Data de la darrera actualització: 07/14/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300