Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes arrencarà dissabte el preàmbul de la Festa Major 2021 amb ‘Barrifest’, l’alternativa d’oci juvenil


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/16/2021 01:37:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes arrencarà dissabte el preàmbul de la Festa Major 2021 amb ‘Barrifest’, l’alternativa d’oci juvenil

La 1a de les 3 jornades serà a la Pista Esportiva de Mas Florit a partir de les 19 h. amb un Taller de Breakdance i les actuacions de Baya Baye, Jouven y Lisis, i Doble & Hug Sound

A partir d’aquest proper cap de setmana, Blanes acull el pròleg de la Festa Major de Santa Anna 2021 amb les primeres activitats que compten amb un cicle propi. Es tracta de ‘Barrifest’, que es presenta com l’alternativa d’oci juvenil o, si es prefereix, com la ‘Festa Major Jove Alternativa’, que inclourà tres sessions, dedicades respectivament al rap, pop-rock local i reggae.


La primera d’elles tindrà lloc dissabte vinent, 17 de juliol, a la Pista Esportiva del barri de Mas Florit. A les 7 de la tarda es farà un Taller de Breakdance, i a les 2/4 de 9 del vespre –les noves mesures han obligat a avançar l’horari previst, que inicialment era a 2/4 d’11 de la nit-, continuarà amb un concert de Baya Baye, Jouven y Lisis; i Hug Sound + Basement Band.


Baya Baye - Actuacions Dissabte 17 de Juliol
La segona sessió s’ha programat per d’aquí a una setmana, el divendres 23 de juliol a la Plaça Josep Vieta i Burcet, darrera la Biblioteca Comarcal, al barri del Racó d’en Portas. A la tarda hi haurà activitats amb l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera, i al vespre –de nou a 2/4 de 9 de la nit- les actuacions de Monalissa, Dog Skull, i DJ Alvarito vs. DJ Borjamari.


Joueven y Lisis - Actuacions Dissabte 17 de Juliol
Per últim, la tercera i darrera sessió de ‘Barrifest’ s’emplaça pel dissabte 31 de juliol a la pista esportiva del barri del Racó d’en Portas. A la tarda hi haurà doble actuació: d’una banda l’espectacle de màgia amb Sanyes Mag, i de l’altra dos monologuistes: Pau Murner i Guillem Estadella. A la nit serà el torn de Chalart58 & Matah, Belén Natalí + Raggattack.


Doble & Hug Sound
‘Barrifest’ està organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, amb el suport de l’Àrea de Participació Ciutadana i l’equip de Nau4 Espai Jove. Per participar a les activitats cal fer inscripció prèvia a través de l’enllaç https://linktr.ee/nau4_espaijove
Data de realització: 07/16/2021 | Data de la darrera actualització: 07/16/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300