Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva torna a incrementar mesures per la 5a onada de la COVID a partir de dilluns


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2021 10:39:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaLa Corporació de Salut del Maresme i la Selva torna a incrementar mesures per la 5a onada de la COVID a partir de dilluns

S’ha suspès l’activitat quirúrgica no urgent i s’han prioritzat els processos oncològics i, en general, tota l’activitat no demorable a l’Hospital de Calella, on també s’atén ciutadania de Blanes

L’Hospital Sant Jaume de Calella de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, on també es tracten veïns i veïnes de Blanes, ha pres noves mesures per poder atendre la cinquena onada de pacients amb coronavirus, després de l’augment d’ingressos que s’ha detectat aquests darrers dies. El centre ha optat per suspendre, a partir del proper dilluns 19 de juliol, l’activitat quirúrgica no urgent, i donar prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable, així com a la cirurgia sense ingrés.Quiròfan Hospital Sant Jaume de Calella - Fotografia: Corporació
de Salut del Maresme i la Selva
La mesura té com a principal objectiu alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 que ho requereixin. En el cas de l’Hospital de Blanes, on es fa l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia, no es desprogramarà, de moment, cap intervenció. Amb tot, s’està molt pendent de l’evolució dels casos positius en aquest centre per haver de prendre noves mesures en cas que sigui necessàries.

D’altra banda, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha recordat que es mantenen les restriccions de visites a una hora al dia durant el torn de matí i només es permet l’entrada d’un únic acompanyant per pacient no Covid ingressat als centres. Això afecta tant a l’Hospital Comarcal de Blanes com al Sant Jaume de Calella.


En aquest darrer cas es recomana que la persona compti amb la pauta completa de vacunació. Per últim, en relació al servei d’Urgències de l’Hospital de Blanes, igual com ja passa a Calella, queda del tot restringit l’accés als acompanyants i no se’n permetrà l’entrada, només en algunes situacions excepcionals i cada una d’elles serà valorada pels professionals sanitaris, que dictaminaran el procediment a seguir.Data de realització: 07/18/2021 | Data de la darrera actualització: 07/18/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300