Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes repartirà a partir de dimarts 3.000 vals 2 x 1 per la Fira d’Atraccions 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/19/2021 01:41:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOL’Ajuntament de Blanes repartirà a partir de dimarts 3.000 vals 2 x 1 per la Fira d’Atraccions 2021

Cal anar a la seu de Promoció de la Ciutat de 10 a 13 h i dur el Llibre de Família. Forma part del conveni amb els firaires, que inclou altres 3.000 tiquets gratuïts per a Serveis Socials, Escoles Bressol i Casals

Com cada any en què la Fira d’Atraccions ha vingut a Blanes amb motiu de la Festa Major, el conveni que signen l’Ajuntament i el Gremi de Firaires inclou el lliurament de tiquets en dues modalitats per facilitar l’accés del màxim nombre possible de joves i infants en aquesta activitat. En aquest sentit, aquest 2021 també s’ha contemplat aquest supòsit a l’acord signat entre les dues parts.


Fira d'Atraccions Blanes 2021
Més concretament, aquest any s’han entregat a l’Ajuntament de Blanes 6.000 tiquets per pujar a les atraccions: 3.000 d’accés gratuït i 3.000 altres en forma de vals per beneficiar-se del 2 x 1. De les 3.000 entrades gratuïtes al 100%, un total de 2.000 s’estan repartint als usuaris i usuàries d’Acció Social, i les altres 1.000 restants a les Escoles Bressol -que encara no han tancat l'activitat- i als Casals d’Estiu.

Lliurament de Tiquets 2 x 1 des d’aquest dimarts a Promoció de la Ciutat

Respecte els 3.000 vals de 2 x 1, al produir-se la circumstància que el conveni amb els firaires es va tancar coincidint amb el mes de juliol -quan els centres educatius ja havien tancat l’activitat-, no s’han pogut entregar a les escoles com s’havia fet en algunes anteriors ocasions. Per això, a partir d’aquest proper dimarts 20 de juliol està previst que es reparteixin presencialment a la seu de Promoció de la Ciutat, a l’Avinguda de l’Estació 43 (al costat de la ITV), al polígon industrial.


Es farà sense necessitat de demanar cita prèvia a partir de demà, de 10 a 13 h, i es repartiran fins esgotar el nombre total de tiquets que s’han d’entregar. Per poder accedir a un val de 2 x 1/infant-jove, només cal portar com a requisit el Llibre de Família que acredita el nombre de nois i noies que se’n podran beneficiar per cada nucli familiar.


Cal recordar que la Fira d’Atraccions està ubicada al recinte firal d’Els Pins-La Plantera, on estarà en marxa fins el proper dimecres 28 de juliol, cada dia des de les 18 h fins les 23 h, amb tancament d’accés a partir de les 22 h. Al recinte firal s’hi concentren una cinquantena d’atraccions, a mida per a diferents edats i graus d’emocions: des de les més extremes fins les més pausades.Data de realització: 07/19/2021 | Data de la darrera actualització: 07/19/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300