Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella registren quatre defuncions més de pacients COVID, i el nombre d’ingressats ja és de 67 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2021 07:50:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Hospitals de Blanes i Calella registren quatre defuncions més de pacients COVID, i el nombre d’ingressats ja és de 67 persones

Actualment a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 38 persones ingressades, mentre que al de Calella n’hi ha 29

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua empitjorant respecte els darrers dies. Actualment hi ha un total de 62 persones ingressades, 15 més que en l’anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, també ha augmentat i ha passat de ser 21 a 27 persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 38 pacients tractant-se de COVID, 16 més que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 3 defuncions, 24 ingressos i 5 altes, dues de les quals són trasllats a d’altres centres. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 29 pacients, 1 menys que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 9 ingressos, 9 altes i 1 defunció.

Baixa el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 138 persones ingressades per COVID, 16 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 90.423 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha començat a davallar, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 1.080 punts, quan en l’anterior comunicat era de 1.306. A Blanes, també ha davallat i continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 1.892 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 2.339.
Data de realització: 07/23/2021 | Data de la darrera actualització: 07/23/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300