Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una actuació amb el ‘Màgic Raul’ enceta els espectacles infantils de la Festa Major de Blanes 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2021 11:11:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una actuació amb el ‘Màgic Raul’ enceta els espectacles infantils de la Festa Major de Blanes 2021

Diumenge actuarà ‘Circus Show’ a la Plaça dels Dies Feiners, on també hi haurà música de sardanes dissabte; així com l’Orquestra Montgrins i la Colla Gegantera dilluns

Al llarg de la Festa Major de Santa Anna 2021 els diferents esdeveniments s’allotgen en escenaris pensats a mida pel tipus d’esdeveniment que s’organitza En el cas dels dos espectacles infantils que s’han programat enguany, tots dos s’hauran acollit a la Plaça dels Dies Feiners, on també hi haurà altres esdeveniments els propers dies.


L’espectacle infantil d’aquest passat divendres va estrenar aquest indret com escenari de la Festa Major de Blanes 2021 que, com la resta d’ubicacions, contempla totes les mesures de protecció COVID a tenir en compte. Ahir la canalla va poder gaudir de ‘Això és Màgia’, un espectacle interactiu i divertit on petits i grans es van sorprendre amb efectes de màgia insòlits i impactants.


Jocs de màgia amb cartes, cordes, bitllets, mocadors i grans il·lusions. A càrrec del ‘Màgic Raúl’, l’artista va acompanyar els seus números amb molt d’humor i números musicals, una bona opció per passar una estona en família que tothom va saber aprofitar. El ‘Màgic Raúl’ ha estat reconegut amb el 1er Premi del Concurs de Màgia ‘Ciutat de Manresa’, i ha assistit com a mag al Wolrd Magic Seminar de Les Vegas, als Estats Units.

Propers esdeveniments a la Plaça dels Dies Feiners

Una altra cita per al públic infantil i familiar serà el proper diumenge, de nou a les 7 de la tarda com ahir, a la Plaça Dies Feiners, en aquest cas amb l’espectacle ‘Circus Show’. D’altra banda, en aquest mateix indret també hi haurà hagut avui a la tarda una audició-concert de sardanes amb la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, per poder gaudir d’aquesta música, encara que no es pugui ballar.


Per últim, coincidint amb la Festa de Santa Anna del proper dilluns, hi haurà dues cites més a les 19 h i a les 22 h. L’Orquestra Montgrins oferirà dos concerts precedits per l’actuació estàtica de la Colla Gegantera de Blanes que, d’aquesta manera, també haurà participat en el cicle festiu.

Data de realització: 07/24/2021 | Data de la darrera actualització: 07/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300