Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un repàs als èxits del rock català amb ‘La Traca’ tanca la segona jornada de la Festa Major de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2021 11:31:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Un repàs als èxits del rock català amb ‘La Traca’ tanca la segona jornada de la Festa Major de Blanes

Van actuar ahir al nou escenari del cicle festiu, darrera el CAP-2, on les dues següents nits els rellevaran ‘Hotel Cochambre’ i ‘Los 40 Principales Classic’, tots dos amb entrades exhaurides

La jornada d’aquest passat divendres, la segona de la Festa Major de Santa Anna 2021 de Blanes, es va tancar al vespre amb un complet concert per obrir ganes musicals de cara a aquest cap de setmana. Per anar fent coixí, el nou escenari de la Festa Major, a l’esplanada de darrera el CAP-2, davant l’Estació d’Autobusos, va allotjar l’actuació d’un grup de versions que va oferir grans temes de grups catalans.


Els encarregats d’omplir dues hores que van repassar temes que no necessiten presentació van ser els músics de ‘La Traca’. Caracteritzats pels seus ritmes actius i melodies eminentment festives, se’ls coneix especialment perquè solen marcar l’inici de les festes, amb una explosió d’alegria i il·lusió compartides pel públic entregat des d’un bon principi. Una oportunitat per corejar grans temes de música ska, rock i reggae


Durant dues hores, van anar tocant un repertori on destacaven versions de grups com ‘Obrint pas’, ‘re-P’, ‘Els Catarres’, ‘La Pegatina’ o ‘Txarango’, entre d’altres conegudes veus. L’expertesa dels sis músics que formen ‘La Traca’ –que compten amb una llarga trajectòria en el món musical va aconseguir que el públic vibrés malgrat les restriccions que imposa la COVID, ballant encara que fos des de la cadira estant.

Com el seu contundent i pirotècnic nom ja suggereix, ‘La Traca’ va omplir de vitalitat als assistents, que van poder saturar-se de les seves ganes de gresca. D’un bell principi, la nit de divendres de rock català havia previst l’actuació ‘Ruc’N’Roll’, que va comunicar dijous la impossibilitat de venir a Blanes per motius de salut.


Quan finalment es va confirmar la substitució per ‘La Traca’, des del Departament de Cultura i Festes es va informar als qui havien reservat les entrades –d’accés gratuït- d’aquest canvi. Les dues opcions eren fer servir les mateixes reserves per assistir al concert –del mateix tipus de música que el què s’havia previst en un principi- d’aquest passat divendres, o bé renunciar-hi. En aquest darrer cas, van haver de comunicar-ho mitjançant un correu electrònic, circumstància que pocs espectadors i espectadores van triar.

‘Hotel Cochambre’ i ‘Los 40 Principales’, les dues següents nits

El nou escenari de darrera el CAP-2 s’omplirà de nou amb música i gresca tant aquesta nit de dissabte com demà diumenge. En aquesta ocasió, amb entrades exhaurides des de fa dies en tots dos casos. I és que avui a la nit actua un dels grups més apreciats a la vila on comença la Costa Brava: ‘Hotel Cochambre’, que combina un exhaustiu repàs d’èxits de tota mena amanit amb generoses dosis de bon rotllo i bon humor dalt l’escenari.


Demà diumenge serà el torn de l’esperat concert amb ‘Los 40 Principales Classic’, on diversos DJ’s també faran una barreja d’estils i clàssics de tots els temps amb el seu so original. En tots dos casos, tant avui dissabte com demà diumenge, els concerts començaran a les 10 de la nit i s’allargaran fins abans que no comenci el toc de queda, vigent en aquest municipi.
Data de realització: 07/24/2021 | Data de la darrera actualització: 07/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300