Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU Pinya de Rosa i la Colla de Diables amenitzen la segona jornada de 'Barrifest' a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2021 12:14:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEl CAU Pinya de Rosa i la Colla de Diables amenitzen la segona jornada de 'Barrifest' a Blanes

L'Alternativa d'Oci Juvenil itinerant va incloure ahir un Taller de Contacontes amb Aires Rondallaires, un Concert Infantil amb 'Quin Cacauet' i la percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera

Amb la Festa Major de Santa Anna de Blanes a tot gas, a ple rendiment, aquest passat divendres va ser el torn de la segona sessió del ‘Barrifest’, una de les seves principals novetats. Es presenta com l’alternativa d’oci juvenil itinerant arreu de la vila, organitzada per l’Àrea de Joventut i l’equip de Nau4 Espai Jove, amb el suport de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes.


Tarda d'Animació Infantil amb el CAU i la Colla de Diables Sa Forcanera
La setmana passada es va fer la primera sessió a Mas Florit, i ahir divendres ‘Barrifest’ es va muntar al barri del Racó d’en Portas, a cavall entre S’Auguer, Els Pins i La Plantera, més concretament a la plaça de darrera la Biblioteca Comarcal. El plantejament d’aquest cicle amb vida pròpia paral·lela és oferir entreteniment al públic infantil i juvenil a diferents barris de Blanes.

Tarda Infantil amb el CAU Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera

L’activitat va començar a la tarda, amb dues entitats juvenils de Blanes involucrades amb la festa. L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, el CAU, va amenitzar les primeres hores amb un Taller de Contacontes a càrrec d’’Aires Rondallaires’, un duet de pacients narradores format per l’Aina i la Cristina, que van entretenir petits i grans amb els seus contes dramatitzats, amanits amb una bona profusió de ninots i altres ingredients artístics.


Darrera d’elles va ser el moment que la música sonés per a la canalla i qui ja no ho és, amb un concert infantil a càrrec de Quin Cacauet. L’espai destinat al públic infantil es va completar de manera rotunda i decidida. Se’n van encarregar les dones i homes del grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera, amb una sonora batucada que va tancar la primera part de la segona sessió de ‘Barrifest’ 2021.

Data de realització: 07/24/2021 | Data de la darrera actualització: 07/24/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300