Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 2a Jornada de 'Barrifest' de divendres es tanca amb una Nit de Punk-Rock al Racó d'en Portas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2021 12:18:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa 2a Jornada de 'Barrifest' de divendres es tanca amb una Nit de Punk-Rock al Racó d'en Portas

La vetllada va comptar amb les actuacions de Monalissa, Dog Skull i DJ Alvarito vs DJ Borjamari. La 3a i darrera sessó de Barrifest serà el 31 de juliol

La segona part de ‘Barrifest’ va arribar a quarts de 9 de la nit, amb música punk-rock com a fil conductor d’aquesta part de la vetllada. Es va comptar amb tres principals ingredients: Monalissa, Dog Skull i DJ Alvarito vs DJ Borjamari. Monalissa va oferir versions acústiques de coneguts temes de rock, pop i punk espanyol amb la veu acompanyada pel so d’una guitarra acústica.


Actuació 'Dog Skull'
El plat fort van ser els ‘Dog Skull’, una banda de Punk Rock que beu la seva inspiració del punt més genuí dels anys 90. Són els fundadors de la denominada ‘Costa Brava Punk Rock’ (CBPR), i van electritzar la concurrència amb els seus ritmes ràpids, que no van deixar indiferent a ningú durant la seva contundent aportació a la segona sessió de ‘Barrifest’. La vetllada musical també va comptar amb un valuós ingredient carregat d’humor corrosiu.


DJ Alvarito vs DJ Borjamari
Es tracta de DJ Alvarito vs DJ Borjamari, un disc-jockey exclusiu de les festes borbòniques, un autèntic tabarnès –és a dir, natural de Tabàrnia- que té la sang blava tenyida tan sols per substàncies de diversa procedència. Durant la seva sessió va punxar hits d’estil variat: des de hip hop clàssic fins a l’actualitat, punk, pop clàssic, hits mundials, electrònica variada com drum & bass, big beat, comercial, wavey, i remixes tant lamentables com exquisits.

‘Barrifest’ es tancarà el 31 de juliol a Mas Cremat

La tercera i darrera sessió de ‘Barrifest’ tindrà lloc la setmana vinent, de nou en cap de setmana. Més concretament, el dissabte 31 de juliol a la pista esportiva del barri de Mas Cremat. A la tarda hi haurà doble actuació: d’una banda l’espectacle de màgia amb Sanyes Mag, i de l’altra dos monologuistes: Pau Murner i Guillem Estadella. A la nit serà el torn de Chalart58 & Matah, Belén Natalí + Raggattack.


Coincidint amb les tres sessions, el Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes té instal·lada la coneguda ‘Carpa Lila’ on dues professionals fan tasques d’informació, sensibilització i abordatge de les agressions sexistes. És a dir, si alguna persona pateix una agressió sexista, física o psicològica per motius de gènere, orientació sexual, identitat o expressió de gènere s’hi pot adreçar per rebre la informació i assistència necessàries.


Per participar a les activitats cal fer inscripció prèvia a través de l’enllaç https://linktr.ee/nau4_espaijoveData de realització: 07/24/2021 | Data de la darrera actualització: 07/24/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300