Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Hotel Cochambre’ i una completa Nit de Versions tanca la segona nit musical de la Festa Major de Blanes 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2021 12:04:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Hotel Cochambre’ i una completa Nit de Versions tanca la segona nit musical de la Festa Major de Blanes 2021

El nou escenari de l’esplanada de darrera el CAP-2, davant l’Estació d’Autobusos, va repassar èxits de tots els temps amb un dels grups més apreciats pel públic blanenc

No era la primera vegada que venien a Blanes, i precisament per això, perquè el públic blanenc els coneix prou bé i els aprecia de manera molt especial, la seva actuació va ser gaudida amb més intensitat que mai si era possible. Més encara tenint en compte les circumstàncies en què es va haver de seguir la seva actuació, amb la impossibilitat d’aixecar-se de la cadira i ballar les seves trepidants interpretacions.


Ahir era la segona nit en què el nou escenari de darrera el CAP-2, estrenat aquesta Festa Major 2021, acollia un concert de música, en aquest cas a càrrec del grup ‘Hotel Cochambre’. Format fa 21 anys, actualment han esdevingut en tot un referent de les festes populars, i de fet no és difícil d’entendre que siguin els més sol·licitats i contractats arreu de Catalunya.


Prova d’aquesta gran acceptació és que fins al moment ja han guanyat tres premis ARC de l’Associació de Managers i representants de Catalunya, que avalen el seu bon fer i la seva professionalitat. Pioners a l’hora de donar un punt teatral a una banda de versions, la seva posada en escena, el nivell musical, la ironia i naturalitat que els caracteritza han aconseguit que els seus músics vagin ampliant en cada actuació la legió de fans amb què compten.

Èxits musicals de tots els temps

Al llarg de la vetllada van desplegar versions de temes que no necessitaven cap presentació, corejats pel públic entregat des d’un principi. Sobretot van abundar cançons de grups espanyols actuals però també pretèrits: des d’Estopa fins a hits molt més llunyans com els estiuencs ‘Fin de Semana’, ‘Un Rayo de Sol’ o ‘Una Chica Yeyé’, passant per ‘Por la raja de tu falda’ o títols de Extremoduro.


La rumba catalana, el pop rock dels anys 80 i 90, o fins i tot el ‘Thriller’ de Michael Jackson van barrejar-se amb peces més exòtiques de l’estil de ‘Como Yo Te Amo’, de Rocío Jurado. Rafaela Cará, Bon Jovi, Sopa de Cabra i Tony Ronald, així com un llarg llistat de cantants i grups musicals van anar desfilant durant tota la vetllada.

Cap al final del concert, quan faltava poc perquè la màgia d’aquest especial hotel s’apagués, van tenir un singular record pel desaparegut líder de ‘Jarabe de Palo’, Pau Donés. Ho van fer interpretant la seva darrera cançó: ‘Eso que tu me das’, que el públic va recolzar espontàniament il·luminant el recinte amb els seus mòbils.


Una vegada més, la seva actuació va deixar molt clar perquè es tracta d’una de les bandes catalanes de versions més reconeguda per la seva vàlua artística, però també per les bones dosis d’humor amb què amaneixen els seus concerts en rigorós directe. No cal dir que, després d’aquesta nova aturada a Blanes, el seu nombre de fans al municipi ha tornat a augmentar.
Data de realització: 07/25/2021 | Data de la darrera actualització: 07/25/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300