Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tarda d’animació infantil amb ‘Circus Show’ a la Festa Major de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/26/2021 09:26:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tarda d’animació infantil amb ‘Circus Show’ a la Festa Major de Blanes

El circ ambulant protagonitzat per dos estrafolaris pallassos va fer parada aquest passat diumenge a la Plaça dels Dies Feiners, plena de gom a gom de famílies

Durant la Festa Major de Blanes 2021 hi ha hagut diversos actes organitzats per agradar especialment a la canalla i al públic familiar, que aquests dies gaudeix plegat més que mai de les jornades estiuenques. Una d’aquestes vetllades va tenir lloc ahir a la tarda, a la Plaça dels Dies Feiners, que ja havia acollit divendres un espectacle de màgia.


En aquesta ocasió, ahir diumenge va ser el torn de ‘Circus Show’, amb circ, clown, humor i malabars, tot embolcallat amb el bon humor i l’expertesa de dos veterans dels escenaris ambulants d’arreu de Catalunya. Tots dos es ficaven a la pell dels protagonistes, dos estrafolaris clowns que van arribar a Blanes per mostrar al públic tot el què imaginàriament havien après sobre les arts del circ després del seu periple pels cinc continents del món.


Jocs malabars i peripècies, sorprenents històries i divertides anècdotes dels seus viatges per les diferents cultures del món que van sorprendre al públic de totes les edats, fent-lo participar del ‘Circus Show’. Aquesta participació es va traduir no tan sols demanant a la canalla que pugessin dalt l’escenari per donar-los un cop de mà, com va fer per exemple en Nil, que va esdevenir malabarista dels coneguts platets xinesos.


També es va requerir la col·laboració dels pares i mares que acompanyaven als nens i nenes que omplien el recinte, en un elaborat número que combinava el diàbolo volador amb una cistella de bàsquet. Les rialles i el bon ambient van estar assegurades durant una bona estona a la Plaça dels Dies Feiners, i val a dir que les entrades per assistir-hi –com moltes de les activitats de la Festa Major d’enguany- feia dies que s’havien esgotat.


També s’han exhaurit les entrades per les activitats que hi haurà aquesta tarda-vespre de dilluns per tancar els actes amb motiu de la Festivitat de Santa Anna. Es tracta dels dos concerts programats amb la Cobla-Orquestra dels Montgrins, que s’acolliran igualment en aquest mateix escenari de la Plaça dels Dies Feiners. Abans de cadascun dels dos concerts hi haurà una breu actuació de la Colla Gegantera de Blanes.
Data de realització: 07/26/2021 | Data de la darrera actualització: 07/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300