Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera de Blanes enceta la revetlla de Santa Anna


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/26/2021 09:49:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera de Blanes enceta la revetlla de Santa Anna

L'entitat blanenca va actuar al nou escenari de darrera el CAP-2 abans que comencés el concert de 'Los 40'

Abans que comencés el show musical de ‘Los 40’, el recinte de darrera el CAP2 va vibrar amb un so molt més tribal i popular. El grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera de Blanes va oferir una actuació a peu de l’escenari on poc després havia de començar a sonar la música pop-rock. La ‘percu’ dels diables de Blanes ja havia actuat divendres passat, a la primera part de la segona sessió del ‘Barrifest’ que es va fer al Racó d’en Portas.


Al llarg de la Festa Major de Blanes 2021 el Departament de Cultura i Festes ha procurant que les propostes que s’oferien a la concurrència –sempre respectant les mesures que cal tenir en compte per la COVID- incloguessin el màxim nombre d’esdeveniments representants de la cultura popular. Ja va ser el cas del passat dijous, amb l’Esbart Joaquim Ruyra.


La música de sardanes a través de la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria va sonar dissabte a la tarda a la Plaça dels Dies Feiners, ahir va ser el torn dels diables, i aquest dilluns tota la jornada estarà impregnada de tradició. Un dels seus màxims exponents serà el ‘Ball de Morratxes’ de nou amb l’Esbart Joaquim Ruyra, i amb la Colla Gegantera, que actuarà a la Plaça dels Dies Feiners com a ‘teloners’ de l’Orquestra dels Montgrins en les dues sessions previstes a les 19 i a les 22 h.
Data de realització: 07/26/2021 | Data de la darrera actualització: 07/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300