Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull la 1a parada dels ‘40 Classic On The Road’ per amenitzar la revetlla de Santa Anna-Festa Major ‘21


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/26/2021 09:46:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull la 1a parada dels ‘40 Classic On The Road’ per amenitzar la revetlla de Santa Anna-Festa Major ‘21

Durant més de dues hores Enric Font i Josep Bartomeus van fer una selecció dels èxits musicals de les darreres dècades i l'actualitat

L’estiu d’aquest 2021 la festa per excel·lència dels hit parade de tots els temps, ‘Els 40 Classic On The Road’, ha fet la primera aturada del seu recorregut a Blanes, coincidint amb la Festa Major de Santa Anna, la vila on comença la Costa Brava. El concert non stop es va acollir ahir al vespre al nou escenari estrenat aquesta festa major: l’esplanada de darrera el CAP-2, davant l’Estació d’Autobusos.


Capitanejada pels DJs d’Els 40 Classic, Enric Font i Josep Bartomeus, durant més de dues hores van fer una completa selecció dels èxits d’aquestes darreres dècades, aquells temes que han format part de moltes vides, unides ahir al vespre en un mateix esdeveniment. Cançons que es van haver de seguir cantant-les amb la mascareta posada i asseguts sense moure’s del seient, però que es van gaudir amb l’acostumada intensitat que fan moure els peus per seguir el ritme encara que sigui sense poder aixecar-se.


Així, després de l’espectacular -i carregat de nostàlgia – videoclip del ‘Thriller’ de Michael Jackson que va trencar el gel i la pols imaginària dels altaveus, per l’escenari de Blanes van anar desfilant des de Bon Jovi fins a Beyondé, passant per Queen, les Spice Girls, Bruce Springsteen, Village People, Tina Turner i els Blues Brothers, entre d’altres. Tot plegat amanit pel bon humor i el bon rotllo dels dos DJs, que barrejaven els efectes visuals a la gran pantalla que presidia l’escenari, amb fragments de coneguts videoclips que formen part de la història musical recent .... i una mica més pretèrita.


L’expectació ja havia provocat que, des de feia dies, s’haguessin esgotat les entrades gratuïtes que calia reservar amb anterioritat per poder assistir-hi. Amb el cartell de sold out, doncs, el nou recinte musical estava ahir ple de gom a gom, amb centenars de persones disposades a passar-s’ho d’allò més bé malgrat tot, tant dins el recinte com al seu entorn.


L’actuació musical d’aquest passat diumenge, revetlla de Santa Anna –perquè avui és festiu a Blanes- ha posat punt i final a les activitats que s’han acollit en aquest nou escenari de Festa Major. El periple va començar dijous passat, tot just encetada la Festa Major, amb un espectacle de dansa a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra. Va continuar divendres amb ‘La Traca’, i dissabte amb ‘Hotel Cochambre’.
Data de realització: 07/26/2021 | Data de la darrera actualització: 07/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300