Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebrarà dijous el Ple Municipal del mes de Juliol, amb 12 punts a l’ordre del dia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/28/2021 08:56:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebrarà dijous el Ple Municipal del mes de Juliol, amb 12 punts a l’ordre del dia

Els dos darrers punts, abans de l’apartat de Precs i Preguntes, són sengles mocions pel restabliment de l’activitat sanitària als CAPs i la preservació de l’espai natural de la Tordera

Demà dijous, al punt de les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària corresponent al mes de juliol, que inclou un total de 12 punts a l’ordre del dia. Com és habitual, el ple començarà amb l’aprovació de l’acta del mes de juny, després es donarà compte de diverses sentències i tot seguit es tractaran dues qüestions relacionades amb la Fira d’Atraccions.


Primer es ratificarà el decret de la setmana passada per autoritzar que la fira allargués la seva estada fins el proper diumenge 1 d’agost, i després el quart punt de l’ordre del dia s’haurà de ratificar el conveni del 16 de juliol que permetia als firaires la seva instal·lació a Blanes. El següent tema que es tractarà és l’adjudicació del contracte de subministrament, instal·lació i manteniment dels servidors de virtualització.

Un dels temes més destacats de la sessió de dijous serà el sisè, la desafectació de l’edifici que ocupava l’antiga Escola Carles Faust, de propietat municipal, per poder impartir-hi accions formatives. El setè punt a l’ordre del dia serà establir les dues festes locals a Blanes pel 2022: el 19 d’abril, quan se celebra l’Aplec del Vilar (tancant la Setmana Santa); i el 26 de juliol, Festivitat de Santa Anna, patrona del municipi.

L’aprovació provisional de l’expedient de modificació del pressupost municipal vigent es tractarà al punt vuitè, seguit per l’aprovació del Compte General de l’exercici pressupostari 2020. Per últim, els dos darrers temes que es tractaran abans d’arribar a l’apartat de Precs i Preguntes que tanca sempre els plens ordinaris, es tractaran dues mocions.

Totes les dues les han presentat conjuntament ERC i BECP. La primera és per demanar el restabliment de l’activitat sanitària als centres d’atenció primària d’arreu de Catalunya, i la segona per a la preservació de l’espai natural del riu Tordera. La sessió plenària corresponent al mes de juliol es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube, per televisioblanes, així com per Ràdio Blanes.
Data de realització: 07/28/2021 | Data de la darrera actualització: 07/28/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300