Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segueix sense millorar la situació COVID als hospitals de Blanes i Calella, que sumen 71 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/30/2021 07:04:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGESegueix sense millorar la situació COVID als hospitals de Blanes i Calella, que sumen 71 pacients

Durant la darrera setmana s’han produït 5 defuncions a l’Hospital Comarcal de Blanes, on ara hi ha 36 pacients COVID

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació segueix sense millorar respecte els darrers dies. Actualment hi ha un total de 71 persones ingressades, 2 més que en l’anterior recompte de fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha passat a ser de 19 persones, 4 menys que fa quatre dies.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 36 pacients tractant-se de COVID, 5 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha hagut 1 defunció, 11 ingressos i 15 altes, tres de les quals són trasllats a d’altres centres. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 35 pacients, 7 més que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 22 ingressos, 14 altes i 1 defunció.

Continua baixant el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 189 persones ingressades per COVID, 5 més que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 93.716 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha continuat baixant, tot i que continua a la zona de risc alta. Ara és de 794 punts, quan en l’anterior comunicat era de 926. A Blanes, també ha davallat i continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 954 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 1.273.Data de realització: 07/30/2021 | Data de la darrera actualització: 07/30/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300