Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes recuperarà l’activitat quirúrgica programada dilluns vinent


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/07/2021 09:59:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes recuperarà l’activitat quirúrgica programada dilluns vinent

Serà possible gràcies a la disminució del nombre de pacients ingressats per la COVID-19, mentre que a Calella continua suspesa

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha emès un comunicat on dóna a conèixer que a partir d’aquest proper dilluns, 9 d’agost, es reprendrà l’activitat quirúrgica programada a l’Hospital Comarcal de Blanes, després que s’havia restringit d’ençà del 2 d’agost. Aquesta mesura ha estat possible prendre-la gràcies a la disminució del nombre de pacients ingressats que s’estan tractant de la COVID-19.


La decisió de suspendre les intervencions quirúrgiques programades es va haver de prendre tot just fa una setmana, el 29 de juliol. La pressió assistencial provocada per la cinquena onada de la pandèmia va obligar a restringir l’activitat des del passat 2 d’agost, mantenint-se la cirurgia sense ingressos, així com la urgent que no es pot ajornar. L’Hospital Comarcal de Blanes concentra l’activitat quirúrgica de traumatologia i oftalmologia.

D’altra banda, des del passat 19 de juliol l’Hospital Comarcal de Calella ha suspès l’activitat quirúrgica programada no urgent que requereixi ingrés. Al centre hospitalari del Maresme s’ha donat prioritat als processos oncològics i, en general, a tota l’activitat no demorable. També hi continua oberta la unitat de cirurgia sense ingrés. El principal objectiu d’aquestes mesures, que es revisen periòdicament en funció de l’evolució de la pandèmia, és poder atendre els pacients afectats per la COVID, així com les urgències no COVID que ho requereixen.
Data de realització: 08/07/2021 | Data de la darrera actualització: 08/07/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300