Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segona nit tranquil·la a Blanes després que s’ha aixecat el toc de queda vigent fins dijous


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/21/2021 10:40:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Segona nit tranquil·la a Blanes després que s’ha aixecat el toc de queda vigent fins dijous

La primera nit del cap de setmana, que coincideix amb la Festa dels Copatrons, la Policia Local ha controlat especialment la zona de les platges per disgregar els grups que hi havia

Blanes ha viscut la primera nit del cap de setmana, la segona en què el toc de queda ja no és vigent en aquesta població, amb tranquil·litat i sense registrar incidències de consideració. Perquè això fos possible, els agents de la Policia Local de Blanes s’han desplegat especialment al llarg del front marítim, controlant que no hi haguessin aglomeracions i per disgregar els grups que acostumen a arrecerar-se a la platja.


Façana marítima, aquesta passada matinada
Després que la primera nit sense restriccions de mobilitat nocturna, de dijous a divendres, la tònica general va ser la manca d’incidències, aquesta passada nit i matinada ha continuat en la mateixa línia, si bé amb una mica més d’afluència de gent al carrer. Tot i que aquests dies hi ha una gran quantitat de gent a Blanes, especialment per visitants del país i estrangers -amb terrasses plenes de gom a gom-, a partir de les dotze comencen a buidar-se poc a poc, fins que pràcticament a la una de la matinada queda molt poca gent al Passeig de Mar.


És llavors quan comencen a proliferar els grups d’entre 5 i 10 persones, i en alguns casos amb quantitats més elevades, que van pel passeig i majoritàriament acaben seient als bancs o s’acomoden a la platja. A partir d’aquí actuen especialment els agents de la Policia Local, que ahir van desplegar quatre patrulles, de les quals finalment només se’n van destinar dues per aquest operatiu, mentre la tercera seguia les tasques habituals diàries de la Policia Local en seguretat ciutadana.

Actes i Sancions per l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana

Tant aquesta matinada com en l’anterior, la Policia Local de Blanes ha seguit fent el què ja ha hagut de fer mentre ha estat vigent el toc de queda: aixecar actes i sancions. I és que si bé quan és vigent el toc de queda els efectius policials han aixecat actes pel seu incompliment, hi hagi o no la restricció de mobilitat nocturna a Blanes segueix existint l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana.


Una normativa que, entre d’altres qüestions, prohibeix el consum d’alcohol a la via pública, així com que hi hagi aldarulls que molestin als veïns durant el seu descans nocturn. Per últim, val a dir que els efectius de la Policia Local de Blanes també han comptat aquesta passada nit i matinada amb el reforç dels Mossos d’Esquadra, que han patrullat conjuntament amb ells.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/21/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300