Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ateneu Popular ‘Sa Fera Ferotge’ de Blanes compleix el seu 7è aniversari amb diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/04/2021 10:50:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ateneu Popular ‘Sa Fera Ferotge’ de Blanes compleix el seu 7è aniversari amb diverses activitats

La Plaça 11 de Setembre va allotjar ahir un Mercat Solidari de 2a Mà i altres ingredients. També s’ha aprofitat per pintar de nou el mural que identifica el local de l’ateneu

Aquest passat divendres l’Ateneu Popular ‘Sa Fera Ferotge’ de Blanes va celebrar haver arribat als set anys de vida d’ençà que va posar en marxa, allotjant-se en un banc expropiat. Aquella acció reivindicativa, que defineix el caràcter d’aquesta entitat, es va fer encara més palesa a través de les activitats organitzades amb motiu del setè aniversari.


Per poder donar compliment a les mesures COVID, que impedien allotjar les activitats al seu local de Mas Enlaire, les activitats es van traslladar a la Plaça 11 de Setembre, al mateix barri de Mas Enlaire. Al llarg de tot el dia es va poder triar i remenar al Mercat Solidari de 2a Mà, on hi havia objectes de tota mena: des de roba i sabates fins a llibres, passant per diversos objectes de la llar.


També hi havia informació de l’Ateneu Sa Fera Ferotge, així com d’un dels seus integrants més actius, la PAHC, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme de Blanes, en lluita pel dret a l’habitatge. A través de diverses activitats organitzades durant tot el dia, es van anar tocant diverses temàtiques, totes elles amb un objectiu comú: la defensa dels drets humans, els drets socials i la defensa de la natura.


L’ateneu, de model assembleari, és un espai on hi conviuen entitats socials, representades ahir al Mercat Solidari, i que defensen diversos fronts. Precisament amb motiu d’aquest setè aniversari, s’ha aprofitat per fer-li un rentat de cara extern al local social. L’artista Antoni Garay ha col·laborat amb Sa Fera Ferotge’ fent-li una nova repassada al mural exterior que identifica el local, el rostre d’Ovidi Montllor, autor de la cançó reivindicativa que dóna nom a l’entitat.


Data de realització: 09/04/2021 | Data de la darrera actualització: 09/04/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300