Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes intensifica la vacunació massiva COVID i farà cada dia jornades Sense Cita Prèvia al local de Mas Enlaire


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/05/2021 09:16:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VACUNACIO GRIPBlanes intensifica la vacunació massiva COVID i farà cada dia jornades Sense Cita Prèvia al local de Mas Enlaire

Dilluns i Divendres serà a la tarda, de 15 a 19 h; dimarts al matí, de 9 a 13 h; i tant dimecres com dijous tot el dia, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h

S’acosta l’inici del curs escolar, i des del Departament de Salut de la Generalitat s’ha remarcat que els propers dies i setmanes són claus per aconseguir augmentar el màxim possible la cobertura vacunal. No tan sols perquè començarà el nou curs lectiu, sinó també perquè aquest mes significa la represa de la normalitat laboral i del lleure.


Tot plegat, comportarà retrobament i mobilitat, i per això s’han redoblat esforços per fer d’aquest mes de setembre un moment clau en la immunització. Si fa pocs dies s’anunciava que es faran un milió de trucades i s’enviaran milers de missatges SMS a totes aquelles persones que encara no han començat a vacunar-se o no tenen la pauta complerta, a nivell local, al primer front de batalla, també es prendran mesures.

Jornades Massives Sense Cita Prèvia a Blanes cada dia

A Blanes, l’Equip d’Assistència Primària (AEP), que la setmana vinent ja complirà la 30a consecutiva que està administrant el vaccí en aquest municipi, ha preparat sengles jornades intensives i massives, que tindran lloc tots els dies. Com és habitual, s’allotjaran al Local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre sense número. Si fins ara s’havien fet entre 1 i 3 dies, la setmana vinent, la primera completa d’aquest mes de setembre, s’han redoblat considerablement els esforços.


Durant la setmana vinent, del 6 al 10 de setembre, hi haurà cada dia vacunacions COVID sense cita prèvia, si bé en diferents franges horàries. Tant demà dilluns com divendres vinent, 6 i 10 de setembre respectivament, es farà a la tarda: des de les 15 h fins les 19 h. L’endemà dimarts, dia 7, al matí: de 9 a 13 h. I finalment, tant dimecres com dijous, 8 i 9 de setembre respectivament, durant tot el dia: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

DiesHorari
Dilluns 6 Setembrede 15 a 19 h
Dimarts 7 Setembrede 09 a 13 h
Dimecres 8 Setembrede 09 a 13 h i de 15 a 19 h
Dijous 9 Setembrede 09 a 13 h i de 15 a 19 h
Divendres 10 Setembrede 15 a 19 h

Cal recordar que els menors de 16 anys cal que vagin acompanyats del pare, mare o tutor legal i degudament acreditats (DNI) perquè se’ls pugui administrar la vacuna COVID. A Blanes ja fa set mesos consecutius que s’estan administrant els vaccins de forma constant i regular. A més a més, des de fa 13 setmanes ininterrompudes, Blanes és un dels centres de vacunació massiva d’arreu de Catalunya. Pel que fa a les jornades sense cita prèvia, aquesta serà la cinquena setmana consecutiva que s’administra.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300