Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Lenta davallada del nombre de casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen 11 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/10/2021 08:31:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGELenta davallada del nombre de casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella, que sumen 11 pacients

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 5 persones ingressades, 4 menys que a l’anterior recompte; i al de Calella 6, un més que fa 4 dies

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació continua millorant poc a poc. Actualment hi ha un total de 11 persones ingressades, 3 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha passat de ser 7 persones a ser-ne 4.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 5 pacients tractant-se de COVID, 4 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies no hi ha hagut cap nou ingrés i 4 altes, una de les quals ha estat un trasllat en un altre centre, i una segona d’un pacient que ja ha negativitzat però continua hospitalitzat. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 6 pacients, 1 més que en el darrer recompte. Hi ha hagut 3 ingressos, 1 alta i una defunció.

Baixa el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 93 persones ingressades per COVID, 14 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 102.535 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, i continua a la zona de risc alta. Ara és de 123 punts, i en l’anterior comunicat era de 144. A Blanes també ha continuat baixant, i ja ha passat a estar en la franja de risc moderat. Ara és de 42 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 69.Data de realització: 09/10/2021 | Data de la darrera actualització: 09/10/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300