Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La música, més present que mai en la Programació del 2on semestre 2021 al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/10/2021 12:36:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesLa música, més present que mai en la Programació del 2on semestre 2021 al Teatre de Blanes

‘Desde mi ventana’, ‘Mistela, Candela, Sarsuela’, ‘Laberint Striptease’, el pianista Carles Marigó, i el conte ‘El Monstre de Colors’ es completaran amb el II Cicle de Cinema Gaudí

Sortosament, ja comença a ser una opció lúdica que torna a ser habitual a les agendes de tothom poder anar al Teatre a gaudir d’arts escèniques. Per això, el Teatre de Blanes del Teatre de la Costa Brava Sud ha preparat per aquest segon semestre del 2021 una programació professional que més que mai aposta per la música, que acostuma a fer moure i commoure l’esperit.


La cartellera arrencarà tot just aquesta segona quinzena de setembre, amb la segona edició del Cicle de Cinema Gaudí. Ara bé, a partir de llavors, s’han programat cinc funcions –un cada mes- que culminaran el 2 de gener amb un espectacle de titelles adreçat especialment al públic infantil. Cinc propostes que, com es pot comprovar, tenen la música com a fil conductor.

La música de Pasek & Paul i la de Sarsuela encetaran la programació

Les dues primeres vetllades de la nova programació al Teatre de Blanes s’emplacen pel 26 de setembre i el 16 d’octubre. El darrer diumenge d’aquest mes s’oferirà tota una delicatessen: ‘Desde mi Ventana’, sots titulada: A través dels ulls de Pasek & Paul. És la història de sis joves que veuen la vida amb les cançons dels compositors nord-americans Benk Pasek i Justin Paul, coneguts sobretot per ser els autors de les cançons de la rara avis fílmica ‘La La Land’, en especial ‘City of Stars’, entre d’altres melodies que ja formen part dels referents musicals i cinematogràfics.


'Desde mi ventana', el 26 de Setembre al Teatre de Blanes
Els actors i actrius Jana Gómez, Laura Enrech, Marina Pastor, Dídac Flores, Marc Flynn i Adrián Salzedo interpreten sis amics units per la passió pel cant que, tot mirant per la finestra, observen què hi passa a l’altre costat del vidre i, al seu torn, el reflex de què passa al seu interior. Dirigida per Víctor González, l’obra és un recital teatralitzat que inclou algunes de les cançons més conegudes de Pasek & Paul, que col·leccionen premis i reconeixements internacionals.


'Mistela, Candela, Sarsuela', el 16 d'Octubre al Teatre de Blanes
El 16 d’octubre el Teatre de Blanes acollirà ‘Mistela, Candela, Sarsuela’, una comèdia musical en forma de divertimento que reivindica als enginyosos artistes de fa dos segles Pitarra i Vidal i Valenciano. Un homenatge a temps pretèrits des del present amb una sarsuela del segle XXI, un popurri de divertides cançons, músiques trepidants i coreografies molt ben treballades. En aquest cas els quatre protagonistes són Aida Llop, Mireia Lorente-Picó, Lluís Oliver i Joan Sáez.

El teatre de cabaret i el piano de Carles Marigó

La següent proposta arribarà el 27 de novembre, de nou amb la música com a leitvmotiv: ‘Laberint Striptease’, un espectacle dirigit per Roberto G. Alonso a partir del llibre ‘Striptease i Teatre Irregular’, de Joan Brossa. A partir d’aquí, el genial coreògraf especialitzat en el món del cabaret va concebre un espectacle on la música, la dansa, el teatre, l’acrobàcia, el cant, el transformisme i l’striptease que dóna nom al títol de l’obra són els fils conductors del missatge que es vol donar al públic.


'Laberint Striptease', el 27 de Novembre al Teatre de Blanes
A banda de ser un homenatge a Joan Brossa, l’espectacle reivindica el cabaret com a gènere, i està carregat d’una evocadora nostàlgia per la Barcelona més canallesca dels anys 70 i 80. Significa l’oportunitat de poder gaudir del gran músic Jordi Cornulleda; la cantant Elena Martinell, els ballarins Laura Marsal i Davo Marín, així com el propi Roberto G.Alonso i Jordi Andújar, que s’alternen les actuacions. Val a dir per últim, com a dada curiosa, que tot just el passat mes de juliol el Teatre de Blanes ja va acollir l’espectacle ‘Garrí al Forn amb Compota de Reineta’, del grup de teatre El Mirall, qui va comptar amb la valuosa aportació del mateix Roberto G.Alonso.


Carles Marigó actuarà al Teatre de Blanes el 18 de Desembre
Enfilant pràcticament la recta final, la següent funció programada el 18 de desembre al Teatre de Blanes també te la música com a leitmotiv central. Es tracta de l’espectacle a càrrec del pianista Carles Marigó que, malgrat ser de Blanes, és car de veure a la seva vila de naixement pels seus nombrosos compromisos internacionals. Tot just fa gairebé sis mesos, el 27 de març, Marigó va estrenar a Blanes la seva ‘Bombolla Segura’, un impactant espectacle on el pianista actua acompanyat del ballarí Jaume Sangrà.

‘El Monstre de Colors’ i el II Cicle de Cinema Gaudí

La darrera vetllada de la nova cartellera que començarà aviat al Teatre de Blanes s’ha programat pel 2 de gener, l’endemà del recent estrenat nou any 2022. Es tracta d’El Monstre de Colors, un entranyable personatge basat en el llibre d’Anna Llenas que provoca sentiments d’empatia entre els més petits, permetent-los identificar i posar nom al què senten en cada moment. Tant el llibre com l’obra són eines pensades per facilitar l’expressió de les emocions dels més petits.


'El Monstre de Colors', el 2 de gener de 2022 al Teatre de Blanes
Al llarg dels propers mesos la nova programació al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava sud anirà incloent –a raó d’una/cada mes- sengles projeccions d’un cicle amb vida pròpia: el Cicle de Cinema Gaudí, organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català. La sessió inaugural de la segona edició del Cicle de Cinema Gaudí tindrà lloc el proper dijous 16 de setembre, amb un film que no deixarà indiferent a ningú: ‘La Dona Il·legal’, que comptarà amb convidats molt especials, i amb una presència blanenca insospitada.

EspectacleDiaHora
Desde mi ventana (música)Diumenge 26 Setembre19 h
Mistela, Candela, Sarsuela (teatre)Dissabte 16 Octubre21 h
Laberint Striptease (teatre/cabaret)Dissabte 27 Novembre21 h
Carles Marigó (piano)Dissabte 18 Desembre21 h
El Monstre de Colors (infantil)Diumenge 2 Gener19 hData de realització: 09/10/2021 | Data de la darrera actualització: 09/10/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300