Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aquesta Setmana hi haurà Jornades de Vacunació COVID Intensives sense Cita Prèvia a Blanes cada dia, al matí i a la tarda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/13/2021 08:18:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aquesta Setmana hi haurà Jornades de Vacunació COVID Intensives sense Cita Prèvia a Blanes cada dia, al matí i a la tarda

S’intensifica la campanya des d’avui dilluns i fins divendres, del 13 al 17 de setembre, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h, al Local Social de Mas Enlaire

A Blanes, l’Equip d’Assistència Primària (AEP) ha tornat a redoblar esforços i ha preparat sengles jornades intensives i massives Sense Cita Prèvia, que passaran a fer-se tots els dies, des d’avui dilluns i fins divendres, i durant tota la jornada: tant al matí com a la tarda. Això vol dir que aquesta setmana, del 13 al 17 de setembre, s’administraran vacunes sense cita prèvia al matí de 9 a 13 h, però també a la tarda, de 15 a 19 h., cada dia.


Com és habitual, s’allotjaran al Local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre sense número. Durant l’agost les jornades intensives sense cita prèvia s’havien estat fent entre 1 i 3 dies per setmana, mentre que la setmana passada ja es van passar a fer de manera diària, de dilluns a divendres, però amb horaris diferents, amb franges horàries depenent del dia de la setmana.


Ara, però, s’han redoblat esforços i tothom qui encara no s’hagi vacunat es podrà acostar al local de Mas Enlaire sense cita prèvia perquè se li administri el vaccí, ja sigui per completar la pauta, o bé per a la primera dosi. Cal recordar que els menors de 16 anys cal que vagin acompanyats del pare, mare o tutor legal i degudament acreditats (DNI) perquè se’ls pugui administrar la vacuna COVID.


Aquesta setmana és ja la 30ena consecutiva en què Blanes està administrant vacunes COVID des de locals habilitats amb aquest objectiu, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. Ja fa set mesos consecutius que s’estan administrant els vaccins de forma constant i regular. Pel que fa a les jornades sense cita prèvia, aquesta serà la sisena setmana consecutiva que s’administra.
Data de realització: 09/13/2021 | Data de la darrera actualització: 09/13/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300