Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes enxampa un conductor que duia 1.000 esqueixos de plantes de marihuana al cotxe


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/23/2021 12:31:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes enxampa un conductor que duia 1.000 esqueixos de plantes de marihuana al cotxe

Els agents van interceptar el vehicle en un control rutinari i van procedir a la seva detenció perquè passés posteriorment a disposició judicial

Agents de la Policia Local de Blanes van enxampar fa pocs dies un home de nacionalitat estrangera quan circulava amb un vehicle carregat d’esqueixos de plantes de marihuana. Els fets van tenir lloc pels volts de les 11 del matí, en el decurs d’un control rutinari de vehicles que s’estava realitzant al barri de Mas Enlaire, al costat de la Plaça 11 de Setembre.


Esqueixos de plantes de marihuana decomissades
Durant el control, els agents van fer aturar un turisme de la marca Mercedes matriculat a Tarragona, ja que van adonar-se que tenia la ITV caducada. Un cop estacionat, van notar la característica olor que desprenen les plantes de marihuana i li van demanar al conductor que els obrís el maleter. Al seu interior van poder veure que hi havia amuntegades 14 caixes de cartró.


El vehicle on hi havia les caixes amb el material decomissat
Va ser llavors quan la Policia Local de Blanes va dir a l’home que els hi obrís, trobant al seu interior esqueixos de la coneguda planta, procedint a la seva detenció per un presumpte delicte contra la salut pública. Posteriorment, es va comprovar que hi havia uns 1.000 esqueixos de plantes de marihuana, i durant l’escorcoll també es van trobar diners en metàl·lic.


El detingut va ser lliurat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Marítima a Blanes i després va passar a disposició dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Blanes. Val a dir també que la persona detinguda no té antecedents policials. L’operatiu va finalitzar a quarts d’una del migdia.

Data de realització: 09/23/2021 | Data de la darrera actualització: 09/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300