Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana la 10a Exposició Kaze Bonsai, que inclou un concurs amb tres premis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2021 11:48:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ExpoBonsaisBlanes acull aquest cap de setmana la 10a Exposició Kaze Bonsai, que inclou un concurs amb tres premis

Coincidint amb tan assenyalat aniversari, la mostra aplega 30 exemplars que es poden visitar només avui dissabte i demà diumenge a la Sala García Tornel del Carrer Ample

Una de les vocacions de Blanes és la natura viva, les plantes, i d’això en són eloqüents exemples els dos jardins que hi ha al municipi: el Botànic Marimurtra i el Tropical Pinya de Rosa. Per això, la vila on comença la Costa Brava és el millor indret on podia acollir-se un esdeveniment com el què està tenint lloc coincidint amb aquest primer cap de setmana del mes d’octubre.


10a Exposició Kaze Bonsai, únicament aquest cap de setmana,
a la Sala García Tornel
Es tracta de l’exposició X Kaze Bonsai, que s’allotja a la cèntrica Sala Municipal García Tornel, ubicada al Carrer Ample. Organitzada per l’Associació Bonsai Masia Can Florenci de Tordera -que aplega una vintena de socis majoritàriament d’aquest veí municipi, però també de Blanes, Pineda, Malgrat i altres localitats de la rodalia-, en aquesta desena edició consecutiva aplega 30 bonsais.


Membres de la junta de l'Associació Bonsai Masia Can Florenci
Són de diferents espècies, tant autòctones com d’origen asiàtic, i sense cap mena de dubte faran les delícies tant dels entesos com d’aquells i aquelles que tinguin curiositat per admirar les boniques formes que adopten a base de l’esforç de la persona que se’n fa càrrec de cuidar-les. En aquesta ocasió, la mostra coincideix amb el 7è Trofeu Vila de Blanes, amb dos primers premis que tria un jurat, i un tercer guardó de caràcter popular, escollit pel públic assistent.

10è aniversari de l’Exposició Kaze Bonsai

La d’enguany és la tercera edició consecutiva en què, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, la mostra s’ha allotjat en aquesta mateixa Sala García Tornel enlloc de fer-ho a l’aire lliure com s’havia vingut fent en les set primeres edicions des que s’acull en aquest municipi. Des de l’entitat s’ha valorat de manera molt positiva precisament aquest mateix aspecte.


I és que el fet d’estar acollides en un local tancat fa que es pugui tenir més cura d’aquestes autèntiques obres artesanals vives, de les qual se n’ha de tenir una atenció especial perquè llueixin encara més. Tanmateix, també proporciona tota una sèrie d’elements complementaris que fan que l’experiència de visitar-la sigui més agradable.


Precisament perquè els bonsais són éssers vius, cada vegada que l’exposició s’allotja a Blanes té una vida molt efímera. Tan sols es podrà visitar durant aquest cap de setmana: avui dissabte i demà diumenge. Tots dos dies hi ha el mateix horari per anar-hi: al matí de 10 a 13’30 h i a la tarda de 17 a 20 h.

Data de realització: 10/02/2021 | Data de la darrera actualització: 10/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300