Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Bàsquet Blanes recull 950€ per La Marató de TV3 amb un 3 x 3 Escolar i sessions de Cistella Solidària


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/03/2021 12:04:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Bàsquet Blanes recull 950€ per La Marató de TV3 amb un 3 x 3 Escolar i sessions de Cistella Solidària

Centenars de persones van participar en l’experiència del passat diumenge al Passeig de Mar. Les accions per recollir fons per a La Marató continuaran els propers dies amb més iniciatives

Aquests dies continuen organitzant-se a Blanes activitats per recollir fons econòmics i, al mateix temps, fer difusió de l’objectiu de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest 2021: la Salut Mental. Una de les entitats que n’ha realitzat una és el Club de Bàsquet Blanes, que va omplir el Passeig de Mar durant el matí del passat diumenge, aconseguint reunir 950 €.


Es van aplegar a través de dues activitats allotjades a les pistes de bàsquet que es van instal·lar expressament per a la ocasió al Passeig de Mar: un 3 x 3 Escolar i sessions de Cistella Solidària. Centenars de persones, majoritàriament escolars, jugadors i jugadores del Club de Bàsquet Blanes van participar en l’experiència, que es va encetar a quarts de 10 del matí i va finalitzar a la 1 del migdia.


Al llarg del matí tothom qui va passar pel Passeig de Mar va poder gaudir de partits del 3 x 3 escolar, i els més agosarats podien provar de fer cistelles solidàries. Una altra manera de poder col·laborar va consistir en adquirir la polsera solidària del Club de Bàsquet Blanes amb els logotips de La Marató de Bàsquet i de l’entitat, especialment editada per a la ocasió.


Entre les persones que es va van acostar per contribuir a l’activitat de La Marató de TV3 també s’hi van comptar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor d’Esports, Pere Lopera. Tots dos, acompanyats del president del CC Blanes, Joan Burcet, van fer tirs lliures a la cistella habilitada per a la ocasió. Finalment, quan l’activitat es va tancar a quarts de 2 del migdia, van participar en la fotografia de grup que es van fer els voluntaris i voluntàries del Club de Bàsquet Blanes que havien fet possible dur a terme l’acte solidari, així com jugadors i jugadores de diferents equips.Noves activitats de La Marató de TV3 a Blanes els propers dies

A Blanes la primera activitat que s’ha fet enguany amb motiu de ‘La Marató de TV3’ dedicada a la Salut Mental continuarà fins el proper dissabte 18 de desembre, el dia abans que tingui lloc el programa benèfic. Són els ‘Llibres que curen’ allotjats a la Biblioteca Comarcal des de principis del passat mes de novembre, la primera vegada que fan una estada tan llarga.


Són llibres procedents de donacions i que no estan catalogats al servei de préstec. La idea és pagar 1€ per cada llibre que es vulgui comprar, si bé n’hi ha que també aprofiten per fer una aportació voluntària a canvi de res, o pagant molt més per un sol exemplar. Hi ha estils i signatures d’autors i autores per gustos ben variats.

Diverses entitats s’han bolcat organitzant activitats

Al llarg d’aquests dies diverses entitats de la vila s’han bolcat organitzant activitats que, simultàniament, ajudaran a difondre informació al voltant de la salut mental, i contribuiran a recollir fons econòmics per a la seva investigació. Dos centres educatius han organitzat sengles caminades populars durant els propers dies. L’Escola Mossèn Joan Batlle ha preparat la 6a Marxa Nocturna Familiar, on cada equip podrà fer la cursa el dia i lloc que vulgui; i el diumenge dia 19 –coincidint amb el dia de La Marató de TV3- a les 10 del matí la Fundació Educativa Cor de Maria farà una caminada popular vorejant la façana marítima.


El diumenge 12 de desembre l’Associació de Manaies de Blanes recupera una activitat molt atractiva, apreciada especialment pel públic que omple el centre del municipi durant el cap de setmana. A partir de les 12 del migdia faran una cercavila que recorrerà el nucli històric i s’aniran aturant per recollir els donatius que vulgui fer la ciutadania, a través de les conegudes i característiques guardioles.

Una altra institució de Blanes que tampoc faltarà a la seva cita per col·laborar amb La Marató és la Fundació Carl Faust, que gestiona el Jardí Botànic Marimurtra. Les visites. Més concretament, el diumenge 19 de desembre –quan se celebrarà el programa televisiu de La Marató-, tota la recaptació d’entrades al jardí anirà destinada íntegrament a la col·laboració econòmica amb el programa solidari.

Activitats de l’ABBC els dies 12 i 18 de desembre

Per últim, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha organitzat dues activitats que tindran lloc aquest mes de desembre. La primera es farà el diumenge dia 12 al Passeig de Mar, en la seva confluència amb el Carrer Ample. Durant tota la jornada els amants de la lectura podran firar-se a la popular parada de llibres de segona mà des de les 9 del matí i fins les 9 de la nit.


La segona activitat s’emplaça el dissabte 18 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, amb ‘La Nit de la Llum’. Es tracta de fer una encesa d’espelmes a base de comprar-ne al preu d’1 € cadascuna d’elles, i anar omplint de llum el dibuix que prèviament haurà fet sobre el terra de la Plaça Verge Maria, al nucli històric, en base a un disseny elaborat per l’artista blanenca Susanna Martín.
Data de realització: 12/03/2021 | Data de la darrera actualització: 12/03/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300