Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenten a 70 persones els ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, 6 més que dilluns


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2021 06:24:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenten a 70 persones els ingressos COVID als hospitals de Blanes i Calella, 6 més que dilluns

A l’hospital de Blanes hi ha 31 pacients, el risc de rebrot en aquesta població ha pujat als 1.076 punts, i hi ha hagut 5 defuncions sumant els dos centres durant els darrers tres dies

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres hospitalaris indica que continua augmentant el nombre de casos. Actualment hi ha 70 persones ingressades, 6 més en relació a l’anterior recompte de dilluns passat. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ara són 30 persones, 10 més que dilluns.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 31 persones ingressades per aquesta malaltia, 2 més que dilluns. Des de llavors hi ha hagut 10 nous ingressos, 7 altes –una de les quals és un trasllat en un centre sanitari- i duna defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 39 persones, 4 més que dilluns. Des de llavors, hi ha hagut 14 nous casos, 6 altes –una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari-, i quatre defuncions.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 152 persones ingressades per COVID, 7 més que en l’anterior recompte, diumenge passat. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 119.305 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant, i està situat a la part alta de la taula. Ara és de 966 punts, i en l’anterior comunicat era de 704. A Blanes ha invertit la tendència a la baixa que s’havia registrat la setmana passada, i s’ha disparat fins i tot per sobre de Girona, per tant també està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 1.076 punts, després que en l’anterior actualització era de 718 punts.
Data de realització: 12/17/2021 | Data de la darrera actualització: 12/17/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300