Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diverses entitats culturals s’uneixen per editar el ‘Calendari 2022 del Bestiari de Blanes’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/31/2021 10:58:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

GEGANTERA, COLLADiverses entitats culturals s’uneixen per editar el ‘Calendari 2022 del Bestiari de Blanes’

El protagonitzen la Colla Gegantera, l’Esbart Joaquim Ruyra, l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa, els Manaies i la Colla de Diables Sa Forcanera, amb fotografies de l’AFIC

Ara que estem a punt per estrenar un nou any, una de les tradicions que qui més qui menys ha de complir és aconseguir un calendari per penjar a casa, a la feina o allí on fa més falta. Per això, diverses entitats culturals de Blanes han decidit unir-se per fer de la necessitat una reivindicació i, al mateix temps, un vistós motiu decoratiu i –fins i tot- un regal per aquestes festes amb l’objectiu de poder recaptar alhora fons econòmics.


Els impulsors han estat els membres de la Colla Gegantera de Blanes que, conjuntament amb altres entitats culturals, han editat el ‘Calendari Bestiari’ 2022’. Reivindica una de les tradicions populars catalanes més nostrades: el bestiari representat en aquesta ocasió per cinc de les entitats culturals que n’estan relacionades. A banda de la Colla Gegantera, també s’hi compten l’Esbart Joaquim Ruyra, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera.


Per la seva banda AFIC, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, s’ha encarregat de fer les fotografies realitzades majoritàriament en escenaris naturals i emblemàtics de la vila. Així, hi ha des del racó de la platja de Sa Palomera fins la significativa Font Gòtica, passant pel Passeig de Mar, la reproducció del ‘Sillón del Rey’ que hi ha a Ardales –la població agermanada amb Blanes- i el túnel de sota l’Arc dels Copatrons.


Se n’han editat 250 exemplars, i es venen al preu de 7 € cadascun. Per promocionar el ‘Calendari Bestiari 2022’, se n’han estat venent a les quatre festes del Caga Tió del passat cap de setmana, però també se’n poden trobar aquests dies a diversos comerços col·laboradors: Boutique Magda G, Casal la Cooperativa, Carnisseria Meli del Mercat Blanes, l’Estanc Roca, la Fruiteria Can Borràs i les Llibreries Ça Trencada, Espigulé i Sant Jordi.

Data de realització: 12/31/2021 | Data de la darrera actualització: 12/31/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300