Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tornen a augmentar els pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris de la Corporació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2022 08:40:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGETornen a augmentar els pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella, i als sociosanitaris de la Corporació

Hi ha 107 persones ingressades, 16 més que dijous passat: 43 a l’hospital de Blanes; 50 al de Calella; i 14 als sociosanitaris

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris torna a mostrar un augment del nombre de pacients. Ara hi ha 107 persones ingressades, 16 més en relació a l’anterior recompte d’aquest passat dijous. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva també s’ha incrementat, ja que ara són 53 persones, 12 més que dijous.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 43 persones ingressades per aquesta malaltia, 9 més que fa quatre dies. Durant aquest temps hi ha hagut 17 ingressos i 8 altes, de les quals 2 són trasllats en d’altres centres sanitaris. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 50 persones tractant-se de COVID, 5 més que en l’anterior recompte. Des de llavors, hi ha hagut 23 nous casos, 16 altes –de les quals 1 ha estat un trasllat en un altre centre sanitari- i 2 defuncions.

Pel que fa als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes continua havent-hi una persona ingressada, i des del passat dijous no hi ha hagut cap nou cas ni cap defunció. Per la seva banda, a l’hospital sociosanitari de Lloret hi ha 13 pacients, ja que respecte l’anterior recompte s’han comptabilitzat dos nous casos.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 222 persones ingressades per COVID17 més que en l’anterior recompte. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 143.130 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar molt, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 3.126 punts, i en l’anterior comunicat era de 2.237. A Blanes també ha continuat augmentant considerablement, per la qual cosa encara està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 3.180 punts, després que en l’anterior actualització era de 1.923 punts.Data de realització: 01/04/2022 | Data de la darrera actualització: 01/04/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300