Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Hi ha 95 pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i al sociosanitari de Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/06/2022 12:22:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEHi ha 95 pacients COVID ingressats als Hospitals de Blanes i Calella, i al sociosanitari de Lloret

Són 12 menys que dilluns passat: 36 són a l’hospital de Blanes; 46 al de Calella; i 13 al sociosanitari de Lloret

L’últim comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació COVID als seus centres hospitalaris i sociosanitaris ha revertit la tendència a augmentar el nombre de pacients que es registrava fa uns dies. Ara hi ha 95 persones ingressades, 12 més en relació a l’anterior recompte d’aquest passat dilluns. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha davallat: ara són 32 persones, i dilluns eren 53.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 36 persones ingressades per aquesta malaltia, 7 menys que fa tres dies. Durant aquest temps hi ha hagut 8 ingressos i 14 altes i 1 defunció. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 46 persones tractant-se de COVID, 4 menys que en l’anterior recompte. Des de llavors, hi ha hagut 10 ingressos, 12 altes i 2 defuncions.

Pel que fa als dos sociosanitaris, a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes ja no hi ha cap persona tractant-se de COVID entre els pacients i residents del centre. Per la seva banda, a l’hospital sociosanitari de Lloret continuen havent-hi 13 pacients, i no s’ha registrat cap nou ingrés, altes o defuncions.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimarts, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 223 persones ingressades per COVID 1 més que en l’anterior recompte de diumenge. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 149.230.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar, i continua situat a la part alta de la taula. Ara és de 3.150 punts, i en l’anterior comunicat era de 3.126. A Blanes també ha continuat augmentant, per la qual cosa encara està inclosa a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 3.729 punts, després que en l’anterior actualització era de 3.180 punts.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/06/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300