Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el primer ple municipal del 2022


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/26/2022 11:12:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el primer ple municipal del 2022

Per segona vegada consecutiva, serà una sessió híbrida que combinarà la presència de l’alcalde i portaveus a la Sala de Plens amb la participació telemàtica de regidors i regidores

Demà dijous, 27 de gener, tindrà lloc el primer ple ordinari corresponent a aquest nou any 2022, convocat per l’Ajuntament de Blanes perquè es faci a l’hora habitual: les 7 del vespre. Per segona vegada consecutiva, en aplicació de les mesures de contenció preventiva per a l’expansió de la COVID, la sessió tornarà a ser híbrida després que al desembre ja es va haver d’optar per aquesta modalitat estrenada precisament en aquesta darrera sessió del 2021.


Ple en format híbrid celebrat el 30 de desembre
El fet que sigui híbrid significa que combinarà dos principals escenaris. D’una banda a la Sala de Plens hi seran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat dels portaveus dels grups municipals del consistori, així com els tècnics de l’Ajuntament que participen habitualment. De l’altra, la resta de regidors i regidores que configuren l’hemicicle municipal hi assistiran de manera telemàtica, a través de la plataforma zoom.

Una sessió plenària amb 6 punts a l’ordre del dia

L’ordre del dia de la sessió plenària d’aquest mes de gener inclou un total de 6 punts a l’ordre del dia. Els dos primers són de caire administratiu i no deliberatius, de manera que seran exposats per l’alcalde sense sotmetre’s a votació. D’una banda, es tracta de l’aprovació de l’acta corresponent al darrer ple del mes de desembre, i de l’altra donar compte de sentències judicials.

El tercer punt debatrà demanar a la Generalitat la declaració de Reserva Natural Parcial de la desembocadura de la Tordera i les seves zones d’influència. Tot seguit es tractaran dues mocions als punts quart i cinquè respectivament. La primera l’ha presentat el grup de Ciutadans sobre l’ús i risc de les criptomònades, i la segona el grup de Junts per Blanes per aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de 2017.


Per últim, el sisè punt és l’habitual apartat de Precs i Preguntes que sempre tanca les sessions ordinàries. Perquè tothom qui vulgui pugui seguir el ple municipal del mes de gener, s’emetrà simultàniament per streaming a través de la plana de l’Ajuntament a Facebook i Youtube, al web del consistori i a través del 97.7 FM de Ràdio Blanes.Data de realització: 01/26/2022 | Data de la darrera actualització: 01/26/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300