Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 1.600 jugadors de Catalunya i Espanya són a Blanes pel XIII Torneig de Setmana Santa de Bàsquet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2022 11:46:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 1.600 jugadors de Catalunya i Espanya són a Blanes pel XIII Torneig de Setmana Santa de Bàsquet

Organitzat pel Club de Bàsquet Blanes i Basketmon, aplega 114 equips de 37 clubs dividits en dos torns, de l’11 al 13 i del 15 al 17 d’abril, a la Ciutat Esportiva Blanes

La Ciutat Esportiva Blanes ha recuperat aquests dies l’habitual activitat que solia haver durant la Setmana Santa abans de la pandèmia a través de diversos esdeveniments esportius. Un d’elles és el XIII Torneig de Bàsquet, que organitzen el Club de Bàsquet Blanes i Basketmon, i que s’està jugant en dos torns: de l’11 al 13 i del 15 al 17 d’abril.


Cloenda 1er torn XIII Torneig de Setmana Santa de Bàsquet,
dimecres passat
El XIII Torneig de Setmana Santa reuneix més de 1.600 jugadors sumant els dos torns, aplegats en 114 equips procedents de 37 clubs d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol. Es juga en categories mínim, infantil, cadet i junior, tant en homes com en dones, i significa una oportunitat no tan sols de practicar l’esport favorit, sinó també de compartir experiències amb altres jugadors i jugadores d’arreu del territori i de més lluny.


El president del Club de Bàsquet Blanes, Joan Burcet,
lliurant un dels trofeus
Cerimònia de Cloenda 1er Torn XIII Torneig de Setmana Santa

La nit del passat dimecres va tenir lloc la cloenda del primer torn del XIII Torneig de Setmana Santa, una cerimònia viscuda amb la intensitat que caracteritza tots els esdeveniments que sol organitzar el Club de Bàsquet Blanes. L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el president del CBB, Joan Burcet, acompanyats del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Jordi Urgell; Pere Lopera, regidor d’Esports; i Simón Pérez, del CBB i Basketmon, les dues entitats organitzadores.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, lliurant un dels trofeus
La cerimònia es va allotjar a la pista blava, on els diferents equips que havien participat al primer torn de la competició –de l’11 al 13 d’abril- es van ubicar als seients assignats. Un cop tothom va ser a lloc, es va donar la benvinguda a tots i totes les assistents, encetant-se el torn de parlaments oficials com a preàmbul al gruix central de la celebració.


El 1er tinent d'alcalde, Jordi Urgell, durant el lliurament dels trofeus
Aquesta va consistir en la desfilada d’equips per categories, que van anar rebent els seus corresponents trofeus, van immortalitzar el moment amb una fotografia al Photocall, i van retornar al seu espai reservat a les grades. Aquesta mateixa cerimònia es tornarà a repetir diumenge vinent a la nit, quan se celebrarà la cloenda del segon torn del torneig, que s’haurà estat disputant del 15 al 17 d’abril.


El regidor d'Esports, Pere Lopera, durant el lliurament dels trofeus
Data de realització: 04/16/2022 | Data de la darrera actualització: 04/16/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300