Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Balanç positiu dels tres primers mesos de funcionament de la nova OAC als Jutjats de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/29/2022 12:33:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Balanç positiu dels tres primers mesos de funcionament de la nova OAC als Jutjats de Blanes

Així ho ha constatat avui la delegada de la Generalitat, Laia Cañigueral, qui també ha visitat l’ABP dels Mossos, on ha estat rebuda per l’alcalde, Àngel Canosa

La visita a Blanes de la delegada del govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, ha començat a la comissaria de la Selva Litoral dels Mossos d’Esquadra, on ha estat rebuda per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, així com pel cap de l’ABP, David Castro. També els acompanyaven el sotscap dels MMEE a la Regió Policial Girona, comissari Xavier Creus, així com el regidor d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes, Albert Sanz.


D'esquerra a dreta: David Castro, Laia Cañigueral,
Àngel Canosa, Albert Sanz i Xavier Creus
David Castro ha mostrat a la delegada de la Generalitat les dependències de l’Àrea Bàsica Policial amb seu a Blanes, explicant-li també les principals tasques i els delictes més freqüents que tracta aquest cos de seguretat en l’àrea territorial que li pertoca: Blanes, Lloret i Tossa. Tanmateix, ha destacat l’excel·lent col·laboració i tasques conjuntes que s’efectuen amb els cossos de les tres poblacions, especialment amb la Policia Local de Blanes.


Balanç positiu funcionament de l’Oficina d’Atenció Ciutadana als Jutjats

Abans de marxar de la comissaria, s’ha afegit a la comitiva el director dels SSTT del Departament de Justícia a Girona, Albert Ballesta, qui ha aprofitat l’avinentesa per saludar als dos comandaments dels Mossos d’Esquadra, a qui coneix abastament pel seu anterior càrrec com a director dels SSTT d’Interior al territori. Després, la visita ha continuat tot just a l’edifici del costat de l’equipament de seguretat, que allotja els Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Blanes.


D'esquerra a dreta: Albert Ballesta, Laia Cañigueral i Albert Sanz
Allí esperaven a la delegada el secretari coordinador provincial de Girona del Ministeri de Justícia, Francisco Escudero, així com els titulats dels Jutjats i responsables de diferents departaments. Entre ells s’hi comptava Vanessa Altozano, del Jutjat Número 6, qui actuava avui en representació de la jutgessa degana. Un dels objectius de la visita ha estat fer balanç de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) dels Jutjats, que es va posar en marxa a principis d’aquest 2022.


A la dreta de la imatge, Francisco Escudero
A diferència de l’anterior funcionament de l’OAC, ara es compta amb una atenció continuada a la ciutadania i s’hi ha unificat tota la informació que pugui requerir-se. La valoració positiva que n’ha fet Francisco Escudero, es basa en haver millorat el servei a la ciutadania, estalviant-li temps al indicar-los on s’han d’adreçar per aconseguir el què han vingut a consultar.
Data de realització: 04/29/2022 | Data de la darrera actualització: 04/29/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300