Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes comença a viure la Festa Major 2022 amb la posada en marxa de la Fira d’Atraccions


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/16/2022 10:26:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes comença a viure la Festa Major 2022 amb la posada en marxa de la Fira d’Atraccions

L’Ajuntament ha repartit 16.500 tiquets perquè la mainada hi pugui anar de franc. Dimecres vinent, 20 de juliol, hi haurà el ‘Dia del Nen’, amb l’oferta de 2 x 1

Aquest passat divendres es va posar en marxa la Fira d’Atraccions de Blanes, el preàmbul dels actes que aviat es viuran arreu del municipi per celebrar la Festa Major de Santa Anna. La tradicional activitat ha retornat amb el seu format original, tal com s’havia fet fins al 2019, allotjada en dos recintes: a l’esplanada del pavelló i l’antic camp de futbol de gespa i al front marítim del Passeig de Mar.


La Fira d’Atraccions funcionarà fins el dijous 28 de juliol, coincidint amb el darrer dia de la Festa Major de Santa Anna. Hi ha al voltant d’una 90ena d’atraccions, distribuïdes majoritàriament en dues tipologies. Al recinte firal que ocupa part de l’esplanada del costat de l’antic pavelló i tot l’antic camp de futbol de gespa –a cavall entre els barris del Racó d’en Portas, Els Pins i La Plantera- hi ha les que estan adreçades a les més agosarades i agosarats, pel públic jove.


En canvi les que hi ha al front marítim del Passeig de Mar són més aconsellables pel públic infantil i familiar ja que, entre d’altres, inclouen el popular ‘Tren de la Bruixa’, una de les atraccions més sol·licitades. Al llarg de gairebé 15 dies, doncs, la Fira d’Atraccions oferirà l’oportunitat de poder passar una estona d’esbarjo per a gent de totes les edats.


L’horari de funcionament, així com de tancament de la música i la megafonia que acompanya l’activitat és diferent als dos recintes, i en funció de la coincidència o no amb el Concurs Internacional de Focs d’Artifici. El què sí és comú és que l’acompanyament musical i la megafonia es tanca en tots dos indrets a la mateixa hora: les 12 de la mitjanit.

Horari Habitual
Horari 22-26 Juliol
Tancament Música i Megafonia
Fira Passeig de Mar
18’00 a 01’00 h
18’00 a 01’30 h
A les 00’00 h
Recinte Firal ‘Els Pins’
19’00 a 02’00 h
19’00 a 02’30 h
A les 00’00 h

L’Ajuntament ha repartit 16.500 tiquets per a la mainada de fins a 12 anys

Perquè tothom tingui l’oportunitat de poder gaudir-ne, l’Ajuntament de Blanes ha repartit un total de 16.500 tiquets per poder anar a la Fira d’Atraccions i pujar-hi de franc qualsevol dia. Les darreres jornades lectives del curs escolar es van estar distribuint als centres d’educació d’infantil i primària. També se’n van repartir a través del Departament d’Acció Social, per als infants de les famílies amb pocs recursos econòmics i altres casos d’emergència social.


Els tiquets són de dos colors per distingir els dos recintes firals: els blaus són pel recinte firal d’Els Pins, i els taronges pel del Passeig de Mar. En tots dos hi ha la mateixa informació perquè les persones que els utilitzin sàpiguen a què hi tenen dret: és vàlid per a tots els dies de la fira, i s’obsequia amb un viatge bescanviable a taquilla.

Tiquets pels infants de fins a 3 anys repartits aquesta setmana

Per la seva banda, les famílies amb nens i nenes de fins a 3 anys d’edat van poder passar a recollir els seus respectius tiquets per llurs infants els darrers dies d’aquesta setmana: el 13 i 14 de juliol. Es van distribuir al Departament de Promoció de la Ciutat, i calia acreditar el parentiu amb el Llibre de Família.


També es van repartir els corresponents tiquets a través de les 8 llars d’infants públiques i privades que hi ha a Blanes, els responsables de les quals s’han encarregat de recollir els respectius paquets. Aquestes facilitats perquè el màxim nombre de persones pugui gaudir de la Fira d’Atraccions han estat possibles gràcies al conveni de col·laboració entre el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província del Gremi de Firaires de Catalunya i l’Ajuntament de Blanes.

Dimecres vinent, 20 de juliol, ‘Dia del Nen’, amb l’oferta 2 x 1

Fidel a la tradició, aquest 2022 tornarà a haver el què tradicionalment s’anomena el ‘Dia del Nen’, és a dir: una jornada en què les parades de la Fira d’Atraccions funcionen amb una oferta de 2 x 1: es paga el preu de l’atracció i es donen 2 tiquets enlloc d’un per així gaudir-ne el doble. Enguany serà dimecres vinent, 20 de juliol, i es pagarà el preu habitual que costa cada atracció, però amb la possibilitat de pujar-s’hi dues vegades o bé poden fer-ho dues persones alhora.


Tothom qui vulgui pot gaudir d’aquesta oferta, tant la mainada com la gent gran, tot i que tradicionalment se li digui el ‘Dia del Nen’ perquè són els qui més els agrada pujar a les atraccions. Aquests tiquets de 2 x 1 funcionaran als dos recintes i a tots els entreteniments, llevat dels llocs de venda de menjar i beure, on l’oferta no és viable i no s’admeten els vals.





Data de realització: 07/16/2022 | Data de la darrera actualització: 07/16/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300