Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

CP Voltregà i UD Oliveirense, proclamats campions en FEM17 i U17 de l’Eurockey CUP 2022 en les finals disputades a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/10/2022 08:46:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CP Voltregà i UD Oliveirense, proclamats campions en FEM17 i U17 de l’Eurockey CUP 2022 en les finals disputades a la Ciutat Esportiva Blanes

La final disputada ahir diumenge ha culminat quatre intenses jornades que han aplegat 24 equips del millor hoquei sobre patins europeu d’aquesta categoria

La Ciutat Esportiva Blanes va viure ahir diumenge la quarta i darrera jornada de l’Eurockey CUP U17 i FEM17 que s’ha estat disputant des del passat dijous, la competició internacional allotjada a la població on comença la Costa Brava, així com en alguns partits al pavelló esportiu de Lloret. En aquesta nova edició els equips del CP Voltregà i l’UD Oliveirense s’han proclamat campions en FEM17 i U17, respectivament.


Ciutat Esportiva Blanes, acte cloenda
Ha estat la 10a edició de l’Eurockey CUP, la vuitena no consecutiva en què la Ciutat Esportiva Blanes l’ha acollida. Això ha fet que durant els darrers dies l’equipament esportiu blanenc hagi esdevingut en la capital europea del millor hoquei sobre patins en les categories de sub-17 femenina i masculina. S’han aplegat 24 equips: 16 en categoria U17 i 8 en la de FEM17, procedents de 7 països diferents de la Unió Europea.


Un dels allotjaments dels participants a l'Eurockey CUP 2022
Entre els participants també s’hi comptava l’entitat blanenca Club Patí Blanes Atlètic que, a banda de jugar com un equip més, també ha donat suport en l’organització de l’esdeveniment. El nombre de jugadors i jugadores total s’ha acostat als 300 participants entre les dues categories, i s’han allotjat –juntament amb equip tècnic i familiars- en establiments hotelers de Blanes, sumant un total de prop de 600 persones.

CP Voltregà i UD Oliveirense, campions en FEM17 i U17

Durant el cap de setmana s’han estat disputant les fases finals que van culminar ahir diumenge a les 12 del migdia, quan va tenir lloc el partit per dirimir el campió i sots campions en U17 i FEM17 de l’Eurockey 2022. L’UD Oliveirense va guanyar l’AD Valongo per un resultat final de 2 gols a 4. El partit, com no podia ser d’una altra manera, va ser especialment emocionant, ja que d’entrada el lluminós es va situar en un 0 a 3 inicial que semblava inamovible.


A l'esquerra, l'equip del CP Voltregà, i a la dreta l'UD Oliveirense,
campions en U17 i FEM17
Per la seva banda, en FEM17 l’equip del CP Voltregà es va imposar a la selecció espanyola per 1 gol a 6 en un partit que van dominar des d’un bon principi les jugadores del club de Sant Hipòlit. Especialment decisiva va ser l’actuació de la jugadora Alèxia Bosch que, amb un hat-trick, va ser clau per a la victòria del seu equip.

Després que es van haver disputat els dos darrers encontres de la competició, es va fer el lliurament de premis, que van incloure les distincions pels millors quintets en les dues categories. Pel que fa a la categoria mixta van ser premiats Pedro Bessa (UD Oliveirense), Pau Andreu (CE Noia), Gonçalo Machado, Diogo Lemos (UD Oliveirense), Joäo Pereira (AD Valongo). I en categoria femenina els reconeixements van ser per a Blanca Garcia (CP Voltregà), Irene Moya (CP Alcobendas), Irene Torres, Alèxia Bosch (CP Voltregà) i Mireia Codinach (Espanya).
Data de realització: 10/10/2022 | Data de la darrera actualització: 10/10/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300