Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes avança el trasllat temporal del Mercat de Fruites i Verdures al Passeig de Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/22/2022 09:28:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MercatIntercanvi2Blanes avança el trasllat temporal del Mercat de Fruites i Verdures al Passeig de Mar

Avui ha començat la poda d’arbres i en breu s’instal·larà l’enllumenat de Nadal al Passeig de Dintre, on habitualment s’hi està. L’acostumat trasllat hivernal s’allargarà fins el 4 de març

Des d’avui dimarts, 22 de novembre, i fins al 4 de març, el tradicional Mercat de Fruites i Verdures –conegut popularment com el Mercat de les Pageses- estarà instal·lat majoritàriament al Passeig de Mar enlloc de fer-ho al seu lloc habitual, el Passeig de Dintre. Diem majoritàriament perquè, atès que els dilluns es fa el Mercat Setmanal de Teixits al Passeig de Mar, aquest dia de la setmana el Mercat de Fruites i Verdures tornarà al Passeig de Dintre.


Mercat de Fruites i Verdures al Passeig de Mar, dimarts al matí
Això serà llevat dels dilluns 5 i 12 de desembre, en què el Mercat de Fruites i Verdures s’haurà d’instal·lar a la Plaça dels Dies Feiners. Aquests canvis es deuen a diverses raons. La principal és l’acostumat trasllat al Passeig de Mar que fan les parades coincidint amb els mesos de més fred. Inicialment estava previst que es fes a partir de la setmana vinent, el 2 de desembre.


Treballs de Poda d'Arbres al Passeig de Dintre, avui al matí
Ara bé, les altres dues raons que han provocat aquest avançament són d’una banda que avui han començat els treballs de poda dels arbres del Passeig de Dintre, i de l’altra que en breu s’instal·larà l’enllumenat de Nadal en aquest vial. Paral·lelament, cal dir que del 2 al 18 de desembre està previst que es posi en marxa al Passeig de Dintre una activitat nadalenca. Per tots aquests motius, des d’aquest dimarts el lloc on habitualment trobarem el Mercat de Fruites i Verdures a partir d’ara serà el Passeig de Mar i, circumstancialment, el 5 i 12 de desembre a la Plaça dels Dies Feiners.Data de realització: 11/22/2022 | Data de la darrera actualització: 11/22/2022


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300