Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes tanca la programació del 2022 amb l’espectacle ‘Ara ve Nasdal’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/08/2022 10:16:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles Blanes tanca la programació del 2022 amb l’espectacle ‘Ara ve Nasdal’

Abans de començar, l’alcalde i el regidor de Cultura van lliurar en nom de l’Ajuntament de Blanes un reconeixement amb motiu d’haver complert el 40è aniversari

El Teatre de Blanes va acollir diumenge passat el darrer espectacle de la programació de tardor-hivern de l’Associació Rialles que, com és costum, va tancar-la amb una funció 100% nadalenca. Abans que comencés, però, tot just després que el públic que omplia de gom a gom la platea entonés la coneguda cançó amb què sempre s’enceten les sessions, va haver-hi un senzill però intens acte de reconeixement.


D'esquerra a dreta: Jordi Conejero, l'Anna, Àngel Canosa i Albert Sanz
L’Anna, qui actuava diumenge com a mestressa de cerimònies, va demanar a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i al regidor de Cultura, Albert Sanz, que l’acompanyessin dalt l’escenari, fent poc després el mateix amb Jordi Conejero, president de l’Associació Rialles. La raó per fer-lo pujar era per lliurar-li un obsequi amb motiu dels 40 anys que ha complert aquest 2022 l’entitat.


El reconeixement institucional era una reproducció de l’escut de l’Ajuntament de Blanes en ceràmica sobre una base de fusta. D’aquesta manera, es volia expressar en nom de la població blanenca l’agraïment per aquest grup de valentes voluntàries i voluntaris que s’encarreguen d’organitzar una programació estable i de qualitat al Teatre de Blanes, perquè la gaudeixin el públic infantil i familiar.


Val a dir que durant aquest 2022 s’ha festejat una data tan destacada com la d’haver complert els 40 anys. Una de les accions més assenyalada va ser a principis del passat mes de novembre, quan van celebrar una petita festa d’aniversari abans de l’espectacle que es va fer el 13 de novembre. En 40 anys d’història han aconseguit aplegar més de 100.000 espectadors a través de prop de mig miler d’espectacles organitzats.

‘Ara ve Nasdal’, de Replà Produccions, ha tancat la programació

Després d’aquest senzill acte, reblat per una intervenció musico-còmica de diversos integrants de Rialles, va començar la sessió programada per aquell dia: ‘Ara ve Nasdat’, de Replà Produccions. L’entrada en escena ja va ser diferent al què sol ser habitual, perquè una turista va irrompre des de dalt de tot de la plantea mentre preguntava per quin camí s’anava a Sa Palomera


Els altres dos integrants del tercer protagonista donaven vida justament a dos treballadors d’un teatre que s’encarreguen de diverses tasques per deixar el recinte a punt de cara a l’imminent arriada de les festes de Nadal. L’arribada de la turista farà que puguin gaudir d’unes festes molt diferents al què habitualment solien fer-se en aquell teatre


D’altra banda, seguint la tradició no escrita que sol distingir Rialles quan tanquen programació abans que arribi Nadal. Es tracta de fer Cagar el Tió, una litúrgia que es van encarregar de fer realitat els membres de Rialles. Ara ja caldrà esperar fins el gener del 2023 perquè l’entitat reprengui la programació estable.
Data de realització: 12/08/2022 | Data de la darrera actualització: 12/08/2022

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300