Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Últims dies de la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’, per bescanviar els 4.000 vals de 12€ als comerços


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2023 11:29:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLÚltims dies de la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’, per bescanviar els 4.000 vals de 12€ als comerços

Finalitza aquest dijous 5 de gener, el darrer dia en què es podran utilitzar els vals repartits pels nens i nenes de 0 a 12 anys en la 60ena de comerços adherits

Demà dijous, 5 de gener, serà el darrer dia en què es podran utilitzar els vals de 12€ de la Campanya ‘Regala Reis a Blanes’, que s’ha fet per tercer any consecutiu. Distribuïts a principis del passat mes de desembre als nens i nenes de 0 a 12 anys, els vals formen part d’una iniciativa promoguda per tercer any consecutiu per l’Ajuntament de Blanes per continuar recolzant la ciutadania i el comerç local davant l’actual situació de crisi.


Per tercer any consecutiu, la campanya ha comptat amb el recolzament d’un bon nombre d’establiments locals d’arreu del municipi que s’han adherit, la majoria després d’haver comprovat el seu bon funcionament. La tercera edició de ‘Regala Reis a Blanes’ compta amb una 60ena de comerços adherits, identificats enganxant als aparadors i portes d’accés el cartell oficial que els acredita com a establiments adherits.


Una altra opció per saber on es poden anar a bescanviar els vals és consultar-ho online: https://regalareis.blanes.cat/ca/llistat

Una 60ena de comerços adherits a la campanya

Al llistat hi ha fins a 11 categories que reuneixen els establiments segons la seva tipologia: Animals, Roba i Complements, Joguines i Productes de Regal; Alimentació i Beguda; Perfumeria i Bellesa; Joieries i Similars; Electrònica i Motor; Llar i Bricolatge; Jardineria; Farmàcies; i d’Altres. La categoria que compta amb més comerços adherits és la que aplega Roba i Complements.


En segon lloc hi figura el calaix de sastre la dels ‘Altres’, on hi ha Llibreries, botigues de mòbils, òptiques, electrodomèstics, pedres i minerals, muntanyisme, articles de pesca i submarinisme, llaminadures, bosses de mà i maletes, material escolar i d’oficina, accessoris per a telefonia mòbil, productes de neteja, etc. El tercer grup de comerços més nombrós és el de Joguines i Productes de Regal, i on en canvi enguany no n’hi ha cap d’adherit és el de Jardineria. Un complet catàleg de possibilitats repartit arreu del municipi.

4.000 vals de 12€ per a nens i nenes de 0 a 12 anys

En aquesta tercera edició s’han mantingut les principals característiques que ja van tenir les dues anteriors. Sobretot després que al 2021 ja es va augmentar la franja d’edat dels nens i nenes que se’n podien beneficiar. Són més de 4.000 infants, sumant tots els qui es troben entre els nadons de 0 anys fins els que tenen 12 anys d’edat. Igual que al 2021-22, s’ha mantingut la mateixa quantitat a bescanviar en cada val, que al 2021 va passar a ser de 12€ enlloc dels 10€ de la primera edició del 2020.


A principis del passat mes de desembre va començar la difusió enviant correus electrònics a les Escoles, Llars d’Infants i Associacions de Mares i Pares d’Alumnes perquè coneguessin el seu funcionament, així com als establiments comercials perquè s’hi adherissin La setmana següent es van repartir els sobres als centres educatius perquè els fessin arribar a tots els nens i nenes de Blanes de 0 a 12 anys la ‘Carta als Reis’ perquè la puguin emplenessin amb els seus desitjos.A la part baixa de la carta hi ha un retallable amb un val per 12€ finançats per l’Ajuntament de Blanes, mentre que la carta amb els desitjos es pot lliurar a la ‘Bústia Reial’ que hi ha instal·lada davant l’edifici de l’Ajuntament. Les cartes amb els vals s’han distribuït a través de dos mitjans segons les edats dels nens i nenes: pels infants de 3 a 12 anys es van lliurar en sobres individualitzats als pares i mares per a cadascun dels alumnes a través dels centres educatius. Pels nens i nenes nascuts els anys 2020, 2021 i 2022, el pare o la mare van recollir els vals de descompte a les dependències de Promoció de la Ciutat, a l’antiga Escola SAFA.Data de realització: 01/04/2023 | Data de la darrera actualització: 01/04/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300