Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles enceta diumenge la temporada 2023 al Teatre de Blanes amb ‘Les Pirates de Terra Endins’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/12/2023 09:51:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles enceta diumenge la temporada 2023 al Teatre de Blanes amb ‘Les Pirates de Terra Endins’

Fins al març hi haurà cinc espectacles a càrrec de les companyies Sgratta Teatre, T-Gracia i El que ma queda de Teatre, així com el mag Jordi Quimera i el pallasso Marcel Gros

Un cop acabades les vacances de Nadal i ja represa l’activitat escolar, també toca tornar a pujar el teló dels espectacles infantils i familiars que ofereix periòdicament l’Associació Rialles de Blanes. Es tracta d’una nova temporada que, com és habitual, oferirà espectacles de qualitat on tant els menuts de la casa com els que no ho són tant podran gaudir d’una entretinguda estona al Teatre de Blanes.


Imatges d'Arxiu: darrera representació Rialles al Teatre de Blanes, 2022
La nova temporada s’encetarà el proper diumenge i, fins al mes de març, inclourà un total de cinc espectacles professionals de primera nivell, que barregen diverses manifestacions escèniques. Així, hi ha des de titelles fins a màgia i pallassos, passant per un musical i una obra de teatre. Tot plegat, configuren un atractiu cartell per complaure tots els gustos.


L’any passat l’Associació Rialles Blanes va celebrar una destacada efemèride, els seus 40 anys d’història. Una trajectòria que li ha significat haver arrelat força entre les famílies de la ciutat i municipis del voltant, a base de programar de manera regular i ininterrompuda espectacles pensats perquè la creativitat, la imaginació i la participació estiguin assegurades, preservant al mateix temps el gaudi de la cultura.

Cinc espectacles en la nova programació Rialles 2023

La singladura que començarà el 15 de gener aixecarà el teló de la nova temporada d’hivern de Rialles amb una representació de teatre i titelles: ‘Les Pirates de Terra Endins’, de Sgratta Teatre. La trama se centra en dues germanes de terres de secà, la Marina i l’Ona, que es pregunten si realment van existir dones pirates quan descobreixen un misteriós bagul que les durà a recórrer un llarg viatge per anar a veure el mar.


'Les Pirates de Terra Endins', diumenge 15 de gener al Teatre de Blanes
Pel camí aniran coneixent la història de Blanca Martingales, la Reina dels Pirates, i la seva extraordinària vida. Per fer el guió de l’obra, Sgratta Teatre es va inspirar en la vida de tres dones extraordinàries: Anne Bonny, Mary Read i Grace O’Malley ja que, tot i que la pirateria va ser essencialment una pràctica masculina, també van haver-hi dones pirates que estimaven la llibertat i estaven disposades a desafiar tota la humanitat.


'La Rateta Presumida. Centre Estètic', el 29 de gener al Teatre de Blanes
La següent representació tindrà lloc el 29 de gener, amb l’obra de teatre musical ‘La Rateta Presumida Centre Estètic’, de T-Gracia. Al febrer hi haurà un únic espectacle: ‘Magic Hall’. Serà el dia 12, i anirà a càrrec de l’il·lusionista Jordi Quimera. Els dos darrers espectacles de la Temporada d’Hivern de Rialles s’emplacen pels dies 5 i 19 de març, amb el pallasso Marcel Gros i el seu ‘Petit Univers’, així com amb ‘Tempus’, de la companyia El que ma queda de Teatre, respectivament.


'Magic Hall', al Teatre de Blanes el 12 de febrer
Totes cinc representacions començaran a la seva hora habitual; 2/4 de 6 de la tarda, i pel que fa al preu de les entrades el general és de 7 € i el reduït, de 6 €, és per a famílies nombroses o monoparental acreditades, només disponible si es compra presencialment a taquilla. D’altra banda, hi ha d’altres bonificacions, com per exemple si es compra el paquet de 5 espectacles per 25 €, o bé per a 3 espectacles diferents, al preu de 18 € en total.


'Petit Univers', de Marcel Gros, el 5 de març al Teatre de Blanes
La venda d’entrades presencials es fa a la taquilla del Teatre de Blanes una hora abans que comencin els espectacles, a 2/4 de 5 de la tarda, i també es poden comprar online a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ Per a més informació: http://rialles.cat/

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/12/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300