Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els jubilats i jubilades de la Casa del Mar de Blanes lliuren a la Fundació Oncolliga 1.200 €


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/19/2023 09:33:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COOPERACIO PROJECTESEls jubilats i jubilades de la Casa del Mar de Blanes lliuren a la Fundació Oncolliga 1.200 €

S’han recaptat a la Gala Benèfica’2022 amb actuacions dels membres de l’entitat al Teatre de Blanes, i on es va recollir el doble que al festival del 2021

L’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar de Blanes han lliurat gairebé 1.200 € -han estat 1.124 € exactament- a la junta local de la Fundació Oncolliga per contribuir a la tasca i els serveis que fan per donar suport a les persones amb càncer i llurs famílies. Aquesta quantitat dobla el total de diners recollits en una activitat anàloga que va tenir lloc l’any 2021, quan es van sumar 600 €.


La Casa del Mar lliura a la Fundació Oncolliga els diners recollits
a la Gala Benèfica celebrada el desembre del 2022
Els diners d’aquest 2022 s’han pogut recollir a través d’una Gala Benèfica que es va acollir a principis del passat mes de desembre al Teatre de Blanes. A canvi de lliurar una donació per un preu molt popular i simbòlic per cada entrada, el públic va poder gaudir assistir a un espectacle on les i els protagonistes absoluts van ser les sòcies i socis de la Casa del Mar.


Al centre de la imatge, Ma Carmen Gómez (presidenta Casa del Mar),
Imma Bellatriu (presidenta Oncolliga Blanes), Marina Vall·llosdada (regidora Acció Social),
acompanyades de membres de la Junta de la Casa del Mar i de la Fundació Oncolliga
Per lliurar els diners als seus destinataris, s’ha fet un senzill acte que han protagonitzat les presidentes de les dues entitats, encapçalat per la tinenta d’alcalde d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, Marina Vall·llosada. En representació de la Casa del Mar hi ha assistit la seva presidenta, Ma Carmen Gómez, i en nom de la Fundació Oncolliga Blanes qui també n’és presidenta, Imma Bellatriu.


Gala Benèfica Casa del Mar al Teatre de Blanes, desembre 2022
Tant la presidenta d’Oncolliga com la regidora d’Acció Social han agraït la a l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar aquest gest, que contribuirà a què l’entitat segueixi donant servei. Imma Bellatriu va remarcar també l’agradable vetllada que es va poder viure a través de la Gala Benèfica, on homes i dones van oferir el seu talent dalt l’escenari al servei d’una bona causa.


El festival, presentat amb el nom ‘Dansa per l’Oncolliga’, va desplegar sobre l’escenari del Teatre de Blanes diverses manifestacions artístiques, que corresponen als tallers i activitats allotjades periòdicament a la Casa del Mar, gairebé totes al voltant de diferents modalitats de dansa: flamenc, jotes, aerodance, sardanes, ball modern i fins i tot una mostra de dansa del ventre. Tot un seguit d’actuacions que també van incloure Tai-Chi.

Data de realització: 01/19/2023 | Data de la darrera actualització: 01/19/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300