Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes s’ha bolcat avui a la Festa Infantil i Familiar del Carnaval de la Costa Brava Sud


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/18/2023 06:57:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes s’ha bolcat avui a la Festa Infantil i Familiar del Carnaval de la Costa Brava Sud

Una gran quantitat de públic s’ha aplegat aquesta tarda a la Plaça dels Dies Feiners per participar en l’esdeveniment que ha inclòs animació, música i un concurs de disfresses

Després que la nit d’ahir divendres es va viure amb tota la intensitat i la gresca necessàries el primer ingredient del cicle festiu carnavalesc, el Carnaval Jove, aquest dissabte a la tarda ha continuat amb el segon element d’animació. Es tractava de la Festa Infantil i Familiar que s’ha acollit de nou a la Plaça dels Dies Feiners.


Reprenent el retorn als orígens que ja va suposar l’any 2020 tornar a ubicar aquest esdeveniment al bell mig del nucli antic, aquest 2023 s’ha repetit l’experiència d’allotjar la Festa Infantil i Familiar en aquest cèntric emplaçament. I és que durant tres anys s’havia estat fent a la Ciutat Esportiva Blanes, guanyant en amplitud, però en canvi hi havia un component que una part dels participants havien reclamat que es canviés.


Això és perquè la Ciutat Esportiva Blanes és lluny del nucli històric, i en canvi la Plaça dels Dies Feiners es troba al bell mig del cor de la ciutat, al seu nucli històric urbà. Sigui com sigui, aquest 2023 s’ha tornat a viure una festa on no ha faltat cap dels ingredients que sempre l’ha caracteritzat, es faci on es faci: la gresca, la música, l’animació i els animats balls protagonitzats per petits i grans.

Tallers, Música, Balls i Concurs de Disfresses Infantils i Familiars

Del què es tractava era de passar-s’ho bé, i això es pot ben dir que s’ha aconseguit plenament. Per aconseguir-ho, s’ha comptat amb diversos ingredients, uns atractius que una vegada més han aconseguit que l’esdeveniment hagi estat especialment concorregut de canalla acompanyada de grups d’amics i amigues i respectius familiars que no s’han volgut perdre la festa. Des de quarts de sis de la tarda s’han posat en marxa tres principals atractius.


D’una banda, els Tallers Creatius per a tota la mainada a càrrec d’OK Titans, principalment amb una de les activitats que sempre sol atraure molta participació, els pinta-cares, així com la confecció de màscares carnavalesques. Al mateix temps, també ha començat la sessió de l’espectacle d’animació i ball que ha propiciat el Show de Betty amb el DJ Mario. Un espectacle d’animació i ball per tenir entretinguda la mainada i la gent gran durant una bona estona.


Coincidint amb l’inici de la festa, s’han pogut començar a fer les inscripcions pel Concurs de Disfresses Infantil i Familiar, que inclou tres categories: la Mini, per a nens i nenes de 0 a 4 anys d’edat; la Infantil de 5 a 12 anys d’edat, i la Familiar, per a grups de famílies. El jurat haurà de valorar diversos conceptes: originalitat de la disfressa, disseny, el material amb què s’ha confeccionat, així com la temàtica triada. També haurà de tenir en compte si són d’elaboració pròpia casolana, així com els complements, el maquillatge i el pentinat.El Concurs Disfresses Infantil i Familiar culminarà cap al final de la festa d’aquesta tarda-vespre, amb la Desfilada dels participants en les tres categories, deixant pel jurat la difícil tasca d’haver de triar a qui s’atorguen els tres primers premis en cada grup. Finalment, el lliurament de guardons –prevista per ¼ de 9 de la nit- posarà la cirereta del pastís per a una entretinguda tarda on la gresca, la música i l’animació han estat els seus trets principals.
Data de realització: 02/18/2023 | Data de la darrera actualització: 02/18/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300