Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes enceta el Carnaval de la Costa Brava Sud amb la Festa Jove amenitzada per Free Kiss i el DJ Pau Murner


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/18/2023 07:57:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes enceta el Carnaval de la Costa Brava Sud amb la Festa Jove amenitzada per Free Kiss i el DJ Pau Murner

El cicle continua avui a la tarda amb la Festa Infantil, que inclou un Concurs de Disfresses, i demà diumenge amb la Gran Rua on participen prop 550 membres de colles del territori

La nit d’aquest passat divendres Blanes ha encetat oficialment els actes del Carnaval de la Costa Brava Sud 2023 amb el primer dels tres actes centrals que s’han organitzat. Es tractava de la Festa Jove que es va acollir ahir a la Plaça dels Dies Feiners, organitzada per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament amb el suport del Consell Local de Joventut de Blanes (CLJB).


Membres del Consell Local de Joventut de Blanes, poc abans de
començar el Carnaval Jove
El Carnaval Jove va incloure dos ingredients principals: primer el concert del grup Free Kiss, i després l’actuació del DJ Pau Murner. Tot plegat, amanit i complementat pel servei de bar que va haver-hi, amb la complicitat del CLJB, els membres del qual s’identificaven ahir amb el Festival de Música Jove que organitzen coincidint amb bla Festa Major: l’Ensorra’t. A partir de quarts d’onze de la nit, la música, la gresca i la festa van marcar l’inici d’una festa que es va allargar fins quarts de dues de la matinada.

Un grup de versions molt versàtil: els Free Kiss

D’entrada, el primer ingredient de la nit ja va deixar molt bon gust de boca, garantit ja abans que actués només d’adonar-se el joc de paraules que proposa quan se’ls esmenta: Free Kiss, que es pot pronunciat també com a Frikis. Però, semàntiques a banda, el grup torderenc va aportar el què es necessitava: un variat repertori de versions de coneguts grups i artistes.


Tant s’atrevien a fer una versió de Britney Spears com amb els Strombers, Doctor Prats, passant per Gloria Estefan, Raphael o l’arxiconeguda ‘Despechá’ de Rosalía, sense deixar clàssics com Sopa de Cabra, Queen i The Beatles. Del què es tractava era de passar una estona entretinguda, amb bon rotllo i bona música amb una banda que ja porta 10 anys recorrent els escenaris amb versions de totes les èpoques i un show perquè el més estaquirot no pogués evitar ballar o, ni que fos seguir el ritme amb els peus.


Un ample repertori que no va deixar indiferent a ningú, sobretot perquè el què proposaven no era ni més ni menys que passar una bona estona. Rere d’ells, a quarts de 12 de la mitjanit, els va rellevar en aquestes funcions l’actuació del DJ blanenc Pau Murner, conegut abastament per altres facetes artístiques.


I així, d’aquesta manera, va transcórrer el primer ingredient del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes. Ja no es tractava tant d’omplir de gom a gom la Plaça dels Dies Feiners, sinó de començar a encomanar-se de la rauxa i la disbauxa que ha d’encapçalar la Festa del Carnestoltes, que per fi s’ha pogut recuperar amb tota la seva intensitat.


Aquest dissabte el cicle festiu continuarà a la tarda, amb la Festa Infantil que començarà, de nou a la Plaça dels Dies Feiners, a partir de 2/4 de 6 de la tarda. A aquella hora començaran simultàniament tres activitats: uns Tallers Creatius per a tota la mainada; l’espectacle d’animació i ball que proposa el Show de Bety amb Dj Mario; i la inscripció per participar al Concurs Infantil de Disfresses que culminarà la vetllada infantil.


El Concurs Infantil de Disfresses s’encetarà a ¼ de 8 del vespre, amb la Desfilada dels qui s’hagin inscrits perquè el jurat pugui destriar els tres primers premis per a cadascuna de les tres categories –de 0 a 4 anys, de 5 a 12 anys i familiar- en funció de l’originalitat, el disseny, el material amb què s’ha elaborat i la temàtica. Un altre factor que comptarà molt a l’hora de destriar els i les guanyadores és que les disfresses siguin d’elaboració pròpia, així com tres altres factors: complements, maquillatge i pentinat. Els premis està previst que s’entreguin a ¼ de 9 de la nit.



Data de realització: 02/18/2023 | Data de la darrera actualització: 02/18/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300