Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La ocupació turística a Blanes ha estat del 100% als hotels i entre el 70% i el 90% als càmpings


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2023 09:44:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXLa ocupació turística a Blanes ha estat del 100% als hotels i entre el 70% i el 90% als càmpings

Aquesta Setmana Santa s’ha tornat a xifres pre-pandèmiques, amb visitants procedents d’arreu de Catalunya i Espanya, així com d’una gran diversitat de països estrangers

Blanes ha recuperat les xifres d’ocupació que solia haver-hi coincidint amb les vacances de Setmana Santa abans de la pandèmia, o inclús les ha millorat. Si l’anterior cap de setmana de l’1 i 2 d’abril els establiments hotelers ja van començar a registrar unes dades encoratjadores, coincidint amb la reobertura de la majoria d’ells, a mesura que van anar passant els dies les dades recollides per l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes s’anaven enfilant i engruixint a dia que passava.Blanes, aquests dies de Setmana Santa
Un dels principals incentius durant els dies previs als dies festius –l’anomenat pont de les vacances de primavera- han estat el gran nombre de competicions esportives allotjades a la Ciutat Esportiva Blanes i als camps de futbol municipals, esdeveniments que encara continuaran aquesta setmana i al llarg d’aquest mes d’abril. Per això no ha estat estrany veure un gran nombre de famílies i grups d’amics i amigues voltar pels llocs d’interès del municipi on comença la Costa Brava per descobrir i gaudir els seus atractius.Als visitants que pernocten a Blanes se’ls afegeix els qui vénen atrets pel gran nombre d’activitats que s’hi estan fent, provocant que els carrers del municipi s’omplin de gom a gom. Una altra prova eloqüent d’aquest augment de l’activitat són les terrasses de bars i restaurants plenes de gom a gom i les zones d’estacionament que hi ha arreu de la població, plenes de vehicles on les matrícules estrangeres abunden força.

Hotels ocupats majoritàriament al 100% i visitants de tota mena

Segons dades de l’Oficina de Turisme del Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, pel que fa a Hotels, Hostals i Pensions, del total de 15 establiments que hi ha n’han obert 14, i els nivells d’ocupació són molt positius, convidant a l’optimisme. D’aquest total d’oberts, 12 han tingut el 100% de les seves places ocupades, i als altres dos ha estat del 90%.Per la seva banda, dels 9 càmpings que hi ha a Blanes, s’han obtingut les dades de 7 d’ells, i són igualment positives, ja que les xifres d’ocupació oscil·len entre el 71% i el 90%. Respecte els blocs d’apartaments turístics, del total de 13 que hi ha a Blanes, 1 té previst obrir l’1 de juny, i en un altre cas no ha estat possible obtenir les dades. Pel que fa als 12 restants, en 8 d’ells les ocupacions oscil·len entre l 90% i el 100%, mentre que en dos d’ells ha estat del 50% i del 60%.Una altra percepció a tenir en compte són les demandes d’informació que s’estan registrant aquests dies a l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya, on l’activitat ha estat molt intensa cada dia amb continuades consultes tant presencials com telefòniques. Els i les visitants que s’hi ha adreçat tenen una procedència prou diversa i, a diferència de l’any passat, ja no es restringeix majoritàriament a públic procedent d’arreu de Catalunya o l’estat espanyol. També han atès turistes francesos, alemanys, britànics, polonesos, italians o inclús de Texas (Estats Units).Data de realització: 04/10/2023 | Data de la darrera actualització: 04/10/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300