Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nou govern de Blanes defineix el cartipàs municipal pel mandat 2023-2027


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/28/2023 10:51:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El nou govern de Blanes defineix el cartipàs municipal pel mandat 2023-2027

Els onze membres de l’equip de govern tenen delegades diverses regidories, i la nova distribució de responsabilitats es presentarà en sessió plenària aquest dijous

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández Martínez, ha signat el decret de delegació de competències que recull la distribució de responsabilitats i que defineix el nou cartipàs municipal pel mandat 2023-2027. El nou govern està constituït per onze regidores i regidors de quatre grups municipals: PSC (6 representants), JxB (3 representants), Grup Blanes (1 representant) i Blanes, Sí (1 representant).

El nou cartipàs es presentarà públicament en la sessió plenària convocada per aquest dijous, 29 de juny. L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, ha destacat el bon clima de treball que s’ha establert entre els diferents membres de l’equip de govern, després que s’han distribuït les diferents àrees de treball de responsabilitat política i ja s’estan definint les primeres línies de treball amb el personal municipal per endegar nous projectes.Jaume Frigola, Mònica Rabassa, Mario Ros, Joan Felip, l'alcalde Jordi Hernández,
Rosa Aladern, Jordi Conde, Glòria Agudo, Javier López, Estefania Romero i Quique Pérez
En aquest sentit, el batlle ha remarcat: “Afrontem aquesta tasca amb la lògica il·lusió de començar una nova etapa que esperem doni molts fruits positius per a Blanes, sense renunciar a seguir sumant consensos, i buscant també la complicitat de la ciutadania”. Respecte la distribució de les delegacions que configuren el cartipàs, a banda de les responsabilitats que s’ha reservat l’alcalde, hi ha set tinents d’alcaldes i tres regidors i regidores amb delegació de funcions. D’aquests càrrecs, n’hi haurà tres amb dedicació exclusiva: l’alcalde de Blanes, així com les regidores Estefanía Romero i Javier López.

Nou Cartipàs Mandat 2023-2027

L’alcalde s’ha reservat l’Àrea de Seguretat Ciutadana (Policia Local i Protecció Civil); Urbanisme, Serveis Jurídics i Comunicació Institucional. Pel que fa a la resta de regidories, la distribució és la següent:

1er Tinent d’alcalde – Joan Felip i Furés (JxB): Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa.

2on Tinent d’alcalde – Jordi Calvet San José (PSC): Hisenda, Recursos Humans, Recursos Tecnològics, Cultura i Ràdio Blanes.

3er Tinent d’alcalde – Rosa Aladern i Gusi (Grup Blanes): Enginyeria, Activitats, Habitatge i Salut.

4rt Tinent d’alcalde – Gloria Agudo Román (PSC): Acció Social i Educació

5è Tinent d’alcalde – Mario Ros (Blanes, Sí): Polítiques d’Igualtat, Nova Ciutadania i Solidaritat, i Gent Gran.

6è Tinent d’alcalde – Quique Pérez Guardiola (PSC): Festes, Transports Urà i Taxis, i Cementiris.

7è Tinent d’alcalde – Jaume Frigola Bourlon (JxB): Medi Ambient, Parcs i Jardins i Mobilitat.

Regidora Mònica Rabassa (JxB): Esports i Arxiu Municipal.

Regidor Javier López Juárez (PSC): Serveis Municipals (inclou brigades, abastament i sanejament d’aigua, residus, via pública i mercats).

Regidora Estefanía Romero Asensio (PSC): Participació Ciutadana, Joventut, Biblioteca, Benestar Animal i Oficina de Català.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/28/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300