Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Oficina de Correus de Blanes i de gairebé 100 localitats més de Catalunya obren avui dissabte per facilitar el vot per correu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2023 07:11:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

URNAL’Oficina de Correus de Blanes i de gairebé 100 localitats més de Catalunya obren avui dissabte per facilitar el vot per correu

El servei de Blanes funcionarà tant avui dissabte, 8 de juliol, com el de la propera setmana, dia 15, de 9 a 14 h

Segons ha informat el gabinet de comunicació de l’àrea nord-est de Correus d’Espanya, el servei obrirà gairebé 100 oficines arreu de Catalunya aquest dissabte dia 8, entre elles la de Blanes, situada al centre de la ciutat, a la Plaça Solidaritat. L’objectiu és facilitar el vot per correu de cara a les eleccions generals del diumenge 23 de juliol.Oficina de Correus de Blanes
En el cas de l’Oficina de Correus de Blanes, també està previst que obri amb caràcter extraordinari dissabte de la setmana següent, 15 de juliol. En tots dos casos, tant avui com la setmana vinent, estarà en funcionament amb el mateix horari: des de les 9 del matí fins les 2 del migdia.La resolució l’han pres els responsables del servei estatal davant l’alt nombre de sol·licituds de vot per correu que s’estan rebent pels comicis convocats pel vint-i-tres de juliol. Per això, Correus ha recomanat a la ciutadania que no esperi fins a darrera hora si té previst exercir el seu dret a votar a través del servei postal. La companyia ha fet aquesta crida per agilitzar els tràmits i evitar les cues davant l’altra afluència prevista a les seves oficines.Hi ha temps per fer el dipòsit del vot per correu per a les eleccions generals fins el dijous 20 de juliol, a l’horari en què funcionen habitualment les boirines de correus d’arreu de l’estat espanyol. A banda de l’Oficina de Correus de Blanes, avui dissabte està previst que també estiguin en funcionament les de Badalona, Banyoles, Barberà del Vallès, Barcelona, Castelldefels, Cambrils, Cerdanyola, Cornellà, Esplugues, Figures, Gavà, Girona, Granollers, Hospitalet de Llobregat, Igualada, Lleida, Lloret e Mar, Manresa, Mataró, Mollet, Montcada, Olot, Prat del Llobregat, Premià de Mar, Puigcerdà, Reus, Ripollet, Rubí, Salt, Sabadell, Salou, Sant Adrià de Besós, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Tarragona, Terrassa, Tortosa, El Vendrell, Vic, Viladecans, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.Data de realització: 07/08/2023 | Data de la darrera actualització: 07/08/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300