Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Talls i afectacions a la circulació la nit del dissabte dia 19 d'agost


Camí de tornada


Menú principalTalls i afectacions a la circulació la nit del dissabte dia 19 d'agost

amb motiu de la XXXVIII Caminada Popular Nit de Sant Bonós.AVÍS


Com cada any, el proper dissabte dia 19 d’agost tindrà lloc a la nostra Vila la celebració de la Caminada Popular de St. Bonós, per la qual cosa us comuniquem que, des de les 22:15 hores de la nit i fins a la finalització de la Caminada, aproximadament a les 01:30 hores del dia 20, anirem fent talls de circulació de forma esglaonada en els següents carrers que formen el recorregut de la Caminada:

Pg. Cortils i Vieta >> pl. Catalunya >> pg. de la Marina >> pl. Països Catalans >> pg. de Catalunya >> av. de Catalunya >> c. Pau Neruda >> av. d’Extremadura >> av. d’Europa >> c. St. Pere de Roda >> c. St. Pere Màrtir >> c. Carrerany >> c. de l’Antiga >> c. Raval >> c. Filadors >> c. Sta. Bàrbara >> pg. de Sta. Bàrbara >> c. de la Cala >> pg. de Carles Faust >> c. Esperança >> c. Roig i Raventós >> pg. Pau Casals >> pg. de la Mestrança

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Blanes, tel. 972 358 666.

Gràcies per la vostra col·laboració.


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/17/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300