Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acte d’homenatge a l’Esteban


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/08/2007
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acte d’homenatge a l’Esteban

El proper dia 23 de novembre tindrà lloc l’acte d’homenatge al cantant blanenc més internacional, un esdeveniment organitzat per un grup d’amics que vol celebrar en companyia de tots vosaltres els més de cinquanta anys de carrera artística de l’Esteve Baltrons i Roura (Blanes, 12 de març de 1936): l’Esteban.

Mig segle que per ell ha passat massa ràpid, potser sense poder pair les alegries i els èxits, però també algunes tristeses i decepcions que ha recollit al llarg de tots aquests anys. Els seus amics li devíem aquest homenatge i Blanes també. Ara viu una etapa de la seva vida que podríem qualificar de maduresa (tot i que ell sempre ha sigut i serà un noi jove de cos i esperit), que ell sap afrontar amb una bona dosi de serenitat, força, alegria i amb unes gotes de picantor. Ara, més que mai, és el moment de demostrar-li que no és certa la frase que ell tant ha repetit, perquè l’Esteban si que és profeta a la seva terra. Esteban va obtenir èxit i popularitat a molts països d’Europa: Alemanya, Àustria, França, Itàlia...

A l’Esteban tots el coneixem. Ha sigut i és una persona de caràcter, amb una personalitat a vegades difícil, com gairebé tots els artistes. Però, creiem que se’l pot definir com una bona persona. L’Esteban sempre ha rebut amb alegria a totes les persones que visitaven el seu local del carrer Raval 69: Los Tarantos (1964-1998). El seu local es va convertir en una institució de les nits blanenques i de la Costa Brava. Hi han passat artistes, polítics, turistes, persones anònimes... Tots reien amb les seves bromes i quedaven embadalits amb la seva espectacular veu. L’Esteban dels acudits verds i de les postures afeminades, l’Esteban folklòric idolatrat per les turistes (i els turistes), l’Esteban showman... és només una part de l’Esteban artista. Hi ha molt més que això, com l’Esteban estrella de la cançó melòdica (amb més de quinze discos gravats a Alemanya i Espanya), l’Esteban model, l’Esteban cinematogràfic, l’Esteban galant del Molino, l’Esteban vocalista d’orquestra (Maravella, Principal de la Bisbal, Los Costeños, Joaquim Soms y sus muchachos...)

L’acte d’homenatge del proper dia 23 de novembre compta amb la col·laboració d’empreses i entitats del poble que també s’han volgut sumar a aquesta iniciativa Volem agrair el suport d’aquestes empreses i de moltes persones que estan treballant perquè tot surti rodó. Agraïm a : Ajuntament de Blanes, Arxiu Municipal de Blanes, Casa del Poble, Pastisseria Orench, Flors La Camèlia, Pere Viñas Electroacústica, Vídeo Serra, Caves Mont-Ferrant i Televisió de Blanes.

L'acte es celebrarà a la Casa del Poble a les 20.30 h. el proper 23 de novembre. Us esperem a tots i totes!
Amics de l’Esteban.
Data de realització: 11/08/2007 | Data de la darrera actualització: 11/24/2007


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300