Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El mes de maig segueix amb més activitats del Pla Educatiu d'Entorn de Blanes (PEEB).


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2010
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PEEB_logoEl mes de maig segueix amb més activitats del Pla Educatiu d'Entorn de Blanes (PEEB).

Al llarg de tot el mes de maig, el PEEB no s’atura i continuen les actuacions planificades al llarg de tot aquest curs 2009/2010.
Com bé recordarem, el PEEB té programades 42 actuacions durant aquest curs, on es treballaran entre d’altres coses els objectius principals que són la cohesió social, el foment de la llengua catalana i l’èxit escolar de l’alumnat de Blanes.
Les actuacions són:
  · Redescobrim Blanes aquesta és una activitat que ja va començar el mes de març amb una sortida a “El Vilar” que va ser un èxit total on hi van participar una cinquantena de persones. Amb aquesta activitat es vol donar la possibilitat de conèixer i descobrir espais de la nostra població.
   El passat mes d’abril hi va haver una sortida a l’ espai d’interès natural Pinya de Rosa (PEIN) on s’hi va poder observar la riquesa de la diferent vegetació que ens ofereix aquest paratge del nostre municipi. La visita va començar amb l'entrada al Jardí Tropical per seguir la caminada pel paratge natural de Pinya de Rosa fins a la platja de S'Agulla. També va ser un èxit rotund.
   Aquest mes de maig es realitzarà una visita guiada per conèixer la pesca i la fauna marina del litoral de Blanes. La sortida té dues parts. Durant la primera s’explicarà la funció del port de Blanes, la situació de les diferents naus i dàrsenes del port i l’activitat principal del port: la pesca. S’explicaran les arts de pesca que s’utilitzen al port de Blanes, els tipus d’embarcacions que hi ha i les principals espècies que es capturen a les nostres aigües. També s’explicarà el procés de venta del peix per subhasta a la llotja i com ha evolucionat aquesta activitat.
   La segona part consisteix en acostar als participants als principals grups de fauna i flora marina existents al litoral blanenc. Dos biòlegs marins ens mostraran en aquaris instal·lats a les instal·lacions del port, exemplars dels grups més representatius de fauna i vegetació del nostre litoral. L’objectiu és tocar i conèixer els éssers vius d’aquesta part més amagada del nostre territori.
   Per poder accedir a aquesta activitat s’haurà de fer la inscripció al PORTAL JOVE.
  · Colònies de maig adreçades a tot l’alumnat de 3r, 4t i 5è de primària que aniran a la casa de colònies El Collell de Sant Miquel de Campmajor els dies 15 i 16 de maig, on s’endinsaran en el món dels bandolers.

  · Voluntaris per la llengua sortida a Girona, Temps de flors, el proper 14 de maig adreçada a les parelles lingüístiques.

En cas de voler més informació s’adrecin al C. Ample, 11 (Oficina del PEEB).

Pla Educatiu d'Entorn Ajuntament de Blanes C/Ample, 11; Tel.: 972379327 mail: pee@blanes.catData de realització: 05/05/2010 | Data de la darrera actualització: 06/04/2010


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300