Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya Solidaria Recollida de bicicletes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/07/2011
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Campanya Solidaria Recollida de bicicletes.

5a Edició de la Campanya Solidària Nadal 2011.

Maveric Viñales, Miquel Molina i Àngel Mullera donen suport a la campanya solidària de Freebike que regala bicicletes als més necessitats.

El pilot del mundial de motociclisme 125 GP Maveric Viñales, el pilot de DTM Miquel Molina, i l’atleta Àngel Mullera, han volgut mostrar públicament el seu suport desinteressat a la campanya solidària “Que la crisi no li prengui la il·lusió”. Tots tres han passat per la botiga de ciclisme Freebike, organitzadora de la campanya, per conèixer de prop la iniciativa i poder estar amb les persones que des de fa uns dies estan portant bicicletes que tenien en desús.

Els seguidors d’aquests esportistes han aprofitat per fer-se fotografies amb ells i tots tres s’han mostrat molt amables amb els visitants durant la seva estada a la botiga.

La iniciativa solidària ja porta recollides diverses bicicletes durant els 10 primers dies de campanya, i es podran portar fins el 30 de desembre a les instal·lacions de Freebike (c. Del Bosc, 4-6 baixos de Blanes). Es poden entregar bicicletes que ja no es fan servir i que seran molt útils per a les famílies que, degut a la crisi econòmica, no tenen recursos per comprar-ne una aquest Nadal. Freebike destinarà l’1% de les vendes nadalenques a adquirir els recanvis i peces que es necessitin substituir, per tal que les bicicletes arribin als infants en perfecte estat.

Amb aquesta iniciativa Freebike s’ha proposat, un any més, que cap nen, degut a la crisi econòmica, es quedi sense bicicleta el dia de Reis.

Tots els clients que comprin a Freebike durant el Nadal i també els que entreguin les bicicletes solidàries entraran en el sorteig d’una Panera de Nadal, que se sortejarà el 30 de desembre, a les 19 hores, a la botiga.

Maveric Viñales comp.jpgMiquel Molina comp.jpgAngel Mullera ret comp.jpg

NP 141212 CAT Pilots i atletes donen suport campanya Freebike.doc

Data de realització: 12/07/2011 | Data de la darrera actualització: 12/15/2011

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300