Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cursa de Cambrers


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2004
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cursa de Cambrers

GRAN EXPECTACIÓ PER LA CELEBRACIÓ DISSABTE, A BLANES, DE LA LLIGA NACIONAL CURSA DE CAMBRERS

--------------------
La cita és al passeig del Mar, a les
cinc de la tarda


S'ha detectat una notable expectació entorn de la convocatòria de la Lliga Nacional Cursa de Cambrers que, un any més, torna a Blanes, pòrtic de la Costa Brava.

La prova es durà a terme a la tarda, a partir de les cinc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes i el Grup Disbesa.

L'escenari ideal que ha escollit l'organització de la Lliga Nacional Cursa de Cambrers per fer aquesta prova és el popular i concorregut passeig de Mar. En ella els participants poden obtenir importants premis i, pel sol fet d'inscriure-s'hi, tenen un regal segur.

La inscripció per participar-hi es durà a terme directament demà dissabte a la meta de sortida de la cursa, a partir de les quatre de la tarda, ja que a les cinc començarà la competició. Cal assenyalar que la inscripció a la cursa es tancarà amb els primers 100 participants.

Els premis són de 500 EUR i trofeu més un viatge per a dues persones a Barcelona per participar en la Gran Final de la Lliga per al guanyador de Blanes; un segon premi de 300 EUR i trofeu més un viatge per a dues persones a Barcelona per participar en la final de la Lliga i, finalment, un tercer premi de 200 EUR i trofeu. Tots els participants rebran un obsequi record per part de Cervesa San Miguel.

Les normes de participació estableixen que pot participar-hi qualsevol persona que exerceixi professionalment de cambrer a l'actualitat.


    Els participants hauran de portar el seu uniforme habitual de feina (està prohibit el calçat esportiu, de muntanya o de descans)
    El participant haurà de recórrer una distància de 100 metres sostenint, per sota i amb una sola mà, una safata amb una ampolla de cervesa oberta i dues copes plenes, que facilitarà l'organització.
No es podrà canviar de mà durant la cursa.
.
Quedarà desqualificat el participant a qui li caiguin alguns elements.

L'ampolla o les copes no es podran recolzar en cap part del cos.
    S'establirà un mínim de líquid en la copa a l'arribada a la meta perquè el temps aconseguit sigui acceptat en la competició.
Els tres millors temps de les semifinals passaran a la final.
    La cursa es tancarà amb els primers 100 participants una hora abans de la sortida.

    La participació en la cursa implica l'acceptació de totes les normes establertes.
    Tot és a punt per a aquesta gran cita en el passeig de Mar, on 'espera una nodrida concurrència de participants i d'espectadors; els primers per participar i guanyar un dels importants premis en joc, i els altres, els espectadors, per contemplar una competició que ha de posar a prova la professionalitat dels nostres cambrers.Data de realització: 04/23/2004 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300